Widok

roboty kuchenne

Czy posiadacie drogie Panie w domach roboty kuchenne, jeśli tak jak się sprawdzają, co w nich przyrządzacie, przyznam że od dłuższego czasu myślę o zakupie robota Boscha, zależy mi na tym żeby miał funkcje mielenia mięsa bo nie mam maszynki, co o tym myślicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Posiadam robot wielofunkcyjny Philipsa Cucina, ma wiele funkcji niestety bez maszynki do mielenia mięsa - i tego mi teraz brak. Używam robota głównie do: robienia placków ziemniaczanych, jako sokowiróki albo do kręcenia ciasta, świetnie też ubija śmietanę. Więc polecam ale jeszcze z opcją do mielenia mięsa (też są chyba z tą funkcją).
też mam robota wielofukncyjnego ale bez maszynki do mięsa.

Kupiłam go jakieś 10 lat temu :] i jestem bardzo zadowolona :] sporadycznie był używany jako wyciskarka do cytrysów, nigdy nie używałam tego dzbana do koktajli :P ograniczam się do tarcz z tarkami i noża :] mam Moulinexa i nigdy mnie nie zawiódł :]
Ja mam w tej chwili Siemensa i jestem bardzo zadowolona, wcześniej miałam Zelmera i nie polecam bo się bardzo szybko zepsuł:)
Ale oba bez maszynki do mięsa:)
Zgadzam się całkowicie! Też mam speedcooka i jestem zachwycona. Jeśli się zastanawiasz, to warto poczytać ich forum http://www.speedcook.pl
KingaS czy Sabka? - zdecydujcie się bo chyba cierpicie na rozdwojenie jaźni :D
W taki sposób to robicie temu urządzeniu antyreklamę...
Posiadam robota kuchennego kupiłam sobie nie planując tego takiego z biedronki i zdążyłam jak na razie zrobić tylko koktajl owocowy całego nie przetestowałam jeszcze.
ja mam zelmera od ponad 10 lat i też jestem bardzo zadowolona
ścieram na nim warzywa, mielę np orzechy, robię ciasta, wyciskam cytrusy i często robię koktaile owocowe

Inne tematy z forum Kobieta

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

Zmarszczki na czole (131 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

do góry