Widok
no my nie mamy takiego skomplikowanego życia: ja z Gdyni, mój też z Gdyni, jego rodzinka cała praktycznie z Wawy, a moja prawie cała z Gdyni, no i jeszcze Bydgoszcz... więc chcąc nie chcąc ślub mamy też tutaj - czyli w Gdyni, w mojej parafii w Wielkim Kacku, a reszta musi się dostosować
wprawdzie idąc Waszym tropem powinniśmy brać ślub w Wejherowie (tam sie poznaliśmy), ale chyba nie tym razem ;)))
mimo to gratuluję pomysłu i odwagi, żeby wszystko tak daleko organizować(pewnie kupa z tym roboty?), bo ja tu na miejscu nieraz mam problemy, a co dopiero...
:)
wprawdzie idąc Waszym tropem powinniśmy brać ślub w Wejherowie (tam sie poznaliśmy), ale chyba nie tym razem ;)))
mimo to gratuluję pomysłu i odwagi, żeby wszystko tak daleko organizować(pewnie kupa z tym roboty?), bo ja tu na miejscu nieraz mam problemy, a co dopiero...
:)
no bo tak: po pierwsze poznalismy sie na wakacjach nad morzem i mamy sentyment do tych miejsc......moj luby jest az z Lodzi, obecnie mieszkamy w Kolonii :-), stwierdzilismy ze chcemy aby bylo romantycznie nad morzem ;-), no i kolejna sprawa potrzebny byl nam lokal na impreze i ''noclegownia'' w jednym na okolo 80 osob wiec padlo na hotel Neptun w Juracie , no a jak juz hotel w Juracie to i stwierdzilismy ze slub tez tam zeby bylo ''blisko'' tzn. dla nikogo nie jest blisko - my w kolonii, rodzice w lodzi, w Gdyni, rodzina za W-wy i Sanoka ---- niezle no nie :-)
A jak u Was?
A jak u Was?
dziękuję :) Twoim też niczego nie brakuje ;)
szczerze mowiąc nie wiem co to za model, bo znalazłam w necie i już nie za bardzo pamiętam - na tym zdjątku jest jakaś nazwa (chyba firmy) Lazur czy coś, ale model... zabij... nie wiem
a zamówiliśmy u jubilera na Obłużu w Gdyni, bo mielismy swoje złoto i chcielismy, żeby byly dokładnie takie jak na zdjęciu, ale zobaczymy jak wyjdzie :)))
szczerze mowiąc nie wiem co to za model, bo znalazłam w necie i już nie za bardzo pamiętam - na tym zdjątku jest jakaś nazwa (chyba firmy) Lazur czy coś, ale model... zabij... nie wiem
a zamówiliśmy u jubilera na Obłużu w Gdyni, bo mielismy swoje złoto i chcielismy, żeby byly dokładnie takie jak na zdjęciu, ale zobaczymy jak wyjdzie :)))