Widok

obraczki:))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wreszcie zamowilismy obrączki:)
Powiem Wam - kamien z serca;)
slub za ledwo ponad 2 miesiace, a my kurcze nie mielismy obraczek, a zaproszenia dopiero się robią:(
no ale wszyscy z daleka wiedzą, ze slub - więc przyjadą;)
ale kolejna rzecz z glowy;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ds: Twoje też bardzo ładne i też połączenie białego złota z klasycznym - widzę, że coraz więcej par się na to decyduje (bardzo mi się takie połączenia podobają) :)

no my nie mamy takiego skomplikowanego życia: ja z Gdyni, mój też z Gdyni, jego rodzinka cała praktycznie z Wawy, a moja prawie cała z Gdyni, no i jeszcze Bydgoszcz... więc chcąc nie chcąc ślub mamy też tutaj - czyli w Gdyni, w mojej parafii w Wielkim Kacku, a reszta musi się dostosować
wprawdzie idąc Waszym tropem powinniśmy brać ślub w Wejherowie (tam sie poznaliśmy), ale chyba nie tym razem ;)))
mimo to gratuluję pomysłu i odwagi, żeby wszystko tak daleko organizować(pewnie kupa z tym roboty?), bo ja tu na miejscu nieraz mam problemy, a co dopiero...

:)

A to obrączki, które my wybraliśmy.
image

no bo tak: po pierwsze poznalismy sie na wakacjach nad morzem i mamy sentyment do tych miejsc......moj luby jest az z Lodzi, obecnie mieszkamy w Kolonii :-), stwierdzilismy ze chcemy aby bylo romantycznie nad morzem ;-), no i kolejna sprawa potrzebny byl nam lokal na impreze i ''noclegownia'' w jednym na okolo 80 osob wiec padlo na hotel Neptun w Juracie , no a jak juz hotel w Juracie to i stwierdzilismy ze slub tez tam zeby bylo ''blisko'' tzn. dla nikogo nie jest blisko - my w kolonii, rodzice w lodzi, w Gdyni, rodzina za W-wy i Sanoka ---- niezle no nie :-)
A jak u Was?

to prawda, a szczególnie Trójmiasto ;)
a dlaczego macie ślub aż w Juracie (no oczywiście pomijając fakt, że w czerwcu w Juracie robi się już fajowy klimacik)?

ale milo zobaczyc znajome twarze :-) swiat jest jednak bardzo maly :-) hihi

nie przypominaj mi tego... ;)

A Wy za miesiac i 5 dni :-)

ja mam 24 czerwca :-) w Juracie a Wy?

wiesz co ja to chyba ślepa juz jestem :) stoi jak byk - a tym, że nie macie obraczek jeszcze to nie musisz sie przejmować: my zamowiliśmy dopiero w zeszłym tygodniu i mamy nadzieję, że będą gotowe na czas :)

Dziękuje . Choć ja chciałam inne dużo grubsze. Ale moje kochanie źle się czuło w grubych a te mu się od razu spodobały na ręce

a ślub masz Kasiu kiedy?

cholerka wybacz... myślałam że te pod spodem to Twoje a to Kanki
ale namieszałam :/

kanka - śliczne obrączki :)

no wlasnie, kojarze Twojego przyszlego meza ....z Obluza.....moich obraczek tu nie ma :-( jeszcze nie kupilismy ani nawet nie wybralismy :-(
Ja kiedys mieszkalam na Ledochowskiego :-)

My zamowiliśmy w Kruku cena około 1300zł para. W Yes są takie same chyba tylko 0,5 milimetra cieńsze a cena podobna ;-) ( chyba że maja jakieś rabaty bo tam tak często widziałam )

dziękuję :) Twoim też niczego nie brakuje ;)
szczerze mowiąc nie wiem co to za model, bo znalazłam w necie i już nie za bardzo pamiętam - na tym zdjątku jest jakaś nazwa (chyba firmy) Lazur czy coś, ale model... zabij... nie wiem
a zamówiliśmy u jubilera na Obłużu w Gdyni, bo mielismy swoje złoto i chcielismy, żeby byly dokładnie takie jak na zdjęciu, ale zobaczymy jak wyjdzie :)))

kanka super te obrączki gdzie zamówiliście i orientacyjnie ile kosztowały
bardzo ladne, jaki to model i gdzie zamowiliscie.......?

A to nasze. Zobaczymy czy uda się wkleic ;-)

image

kurka nie udało się :( spróbuję jeszcze raz

image

do góry