Widok

obraczki:))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wreszcie zamowilismy obrączki:)
Powiem Wam - kamien z serca;)
slub za ledwo ponad 2 miesiace, a my kurcze nie mielismy obraczek, a zaproszenia dopiero się robią:(
no ale wszyscy z daleka wiedzą, ze slub - więc przyjadą;)
ale kolejna rzecz z glowy;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to nasze - właśnie takie sobie zamówiliśmy (nie wiem czy uda mi się wkleić - to mój pierwszy raz) ;)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

pozdrawiam

Jeżeli zdecydowaliście się na grubsze obrączki (tak jak my i my też zupełnie gładkie), to weźcie nieco większe, bo ciężko się je zakłada i zdejmuje, a mierzysz próbnikiem o grubości 1 mm, więc ciężko się zorientować.
tez zastanawialismy sie nad roznymi wariantami ze zdobieniami itp. ale jak je zobaczylam u lubego na rece, to smiac mi sie zachcialo. Moj mezczyzna to kawal chlopa i takie ze wzorkiem wygladaly nieco niepowaznie ;-) zdecydowalismy sie wiec na klasyke, tyle ze obraczki dosyc grube (chyba 6mm). Najlepiej przymierzyc, bo na zdjeciach wszystkie wygladaja bajecznie :-)

Ja bym wybrała wzór pierwszej ale te skośne paski białe (jak na drugiej)
Co do pasowania facetowi - najlepiej zapytaj Jego czy b edzie chciał taką nosić, bo On tu jest najażniejszy - kazdy facet ma swój gust :)

no przeciez razem wybralismy i teraz idziemy do złotnika.jemu sie podobaja.ale ost.slyszalam ze facetowi nie bardzo pasuja takie ozdobne

Nie przeprasam za bledy
obydwa modele bardzo ładne, ale zapytaj swojego narzeczonego co on na to :)

.
image
albo takie
image
co sądzicie?dla faceta taka obraczka pasuje?czy lepiej nie?

Nie przeprasam za bledy
a my juz mamy od stycznia tytanowo - złote, zamwiane internetem u A. Hadrysia, sa szerokie na około 7 milimetrów i grube około 2 mm, ale sa piekne.
a ja bardzo podobne,
tylko moja będzie miała w tym rowku 4 cyronie ;)

.
My mamy takie:
image

Zamówiliśmy je 3,5 miesiąca przed ślubem, ale tylko dlatego, że mój mąż wyjeżdżał.

aha , dzieki za info...pozdrowienia

to jest model z Kruka, ale zamowilismy podobne w Lotni na Zaspie u jubilera.

faktycznie dobry pomysl i na kazda okazje.........musze pokombinowac ,a gdzie takie zamowiliscie?

u nas nie bylo klotni, bo wilk syty i owca cala:))))))
zamowilismy cos podobnego
image

tylko troche grubsze i nieco mniej okrągłe. Mozna przekręcic na zolte lub na biale zloto.

;) mój miał baardzo ambitne plany, też mieliśmy bardzo różne zdania..ale ekonomia sprowadziła jego gust do mojego..

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
oczywiscie ze dziwne......ja sie na to na pewno nie zgodze, ale jak widac mezczyzni sie wogole nie znaja

ja nie mam jeszce obrączek a zaproszenia wysłlam tylko do rodziny z mojej strony.sama wypisywalam wiec teraz dla tamtej rodziny musze tez sama...tylko jakos czasu nie ma.a obraczki w tym miesiacu na pewno juz

Nie przeprasam za bledy
2 różne?dziwne troche.

Nie przeprasam za bledy
a ja jeszcze nie mam obraczek i czuje ze moze byc klotnia........:-) mi sie podoba klasyczne zlote zloto a lubemu biale............i jeszcze twierdzi ze mozemy miec dwie rozne..............!!!!!!!!!!

;) ja odbieram za tydzień a ślub już w kwietniu..ale to była ostatnia rzecz do załatwienia..no jeszcze musze kupić alkohol

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
do góry