Widok

brak seksu...

Kobieta Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
witam
powiedzcie mi czy któraś z WAS ma bardzo długi okres bez seksu mimo partnera? jak czesto to robicie? tak mniej więcej..
Mnie moja partnerka odtrąciła po urodzeniu i trwa to już 2 lata... (2 próby tylko były)...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bolek jestes i tyle :):)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 25
nie rozumiesz istoty istnienia takiego forum, ma nieść pomoc.
Kto sam siebie wystawia na światło, nie błyszczy. Kto sam siebie wychwala, ten nie zdobędzie sławy. Kto napada, nie osiąga sukcesu. Kto sam siebie wywyższa, nie może być starszym pośród innych.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
I jak sobie z tym radzisz? Bo to w sumie trudna opcja dla faceta.
Ja dla odmiany mam odwrotnie, mój mąż sie mna nie interesuje :(
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
My z mężem potrafimy nie kochać się z tydzien, a potrafimy też 3 razy w ciagu dnia sie kochać :))

Powinieneś porozmawiać z partnerką o co chodzi,rozmowa i jeszcze raz rozmowa,powinniście dojść do porozumienia... POWODZENIA !!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
nie ma innej opcji jest ktoś inny
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9
U nas po drugim dziecku to średnio ze dwa lub trzy razy w miesiącu, ostatnio w ogóle kiepa :( jakiś kryzys... ale nadal wiele czułości i okazywania miłości.
Wiesz, dwa lata to trochę długo, porozmawiaj ze swoją kobietą, wypytaj dlaczego tak jest i jak wyobraża sobie dalej wasz związek i pożycie, wysłuchaj ją, a potem mów o tym co czujesz...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
U mnie mąż nie chce seksu kompletnie. Nie śpimy razem, nie mamy dzieci łączy nas kredyt na mieszkanie. Od 5 lat nikt mnie nie przeleciał a mam 30 lat. O czułości typu przytulenie i całus sama się dopraszam co jest upokarzające. On by chciał tylko żeby jego zaspokoić oralnie ale ja się postawiłam że nie będę tego robić i w ten sposób oboje bierzemy się na przetrzymanie. Nie rozumiem jak facetowi może nie zależeć na seksie i dotykaniu kobiety? Jak można być takim egoistą żeby woleć masturbację od seksu tylko po to by przeforsować seks oralny dla siebie. Wszelkie rozmowy na ten temat przechodzą w awantury jestem załamana. Seks nie jest w życiu najważniejszy ale chciałabym czuć się pożądana i mieć go chociaż raz na miesiąc.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 2
Odezwij się do mnie:)
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4
chłopie , bez urazy , ale z tego co piszesz , to rogami łaskoczesz Boga w piety . Mężczyzna , tak samo jak kobieta , ma potrzeby seksualne , to jest naturalne , tak jesteśmy stworzeni . Zdarza się , że któraś ze stron ma mniejsze takowe potrzeby , ale NIE dwa lata . Jesteś facetem , mniej jaj... i stanowczo spytaj się o co chodzi i albo do wyra , albo do sądu ( jak nie ma ślubu to łatwiej, Ty lewo ,Ona prawo)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
- smutno mi , nie wierzę , że siedzisz z takim facetem , a jak siedzisz to współczucia i powodzenia w szukaniu wyjścia z sytuacji , forum na pewno pomoże
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Temat dobry- w sam raz na forum publiczne :):) he he :):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
To co twoim zdaniem pomoże? Twoje kpiny na pewno nie wniosły nic mądrego do tematu.
Możliwe, że ktoś miał podobny problem i się z nim uporał. A może chcę usłyszeć coś krzepiącego choćby że dobrze robię że nie zrywam z powodu czegoś tak płytkiego jak seks.
Najłatwiej się rozwieźć za każdym razem jak coś nie gra? To po co w ogóle tworzyć związki. Poza sferą intymną dogadujemy się dobrze więc doradź coś lub milcz ale nie kpij.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
smutno mi - mi to wygląda na to, że twój mąż woli innych panów. wiesz jak to mówią: obrączka to miedzynarodowy symbol kryptogeja ;-)

rozważyłabym tą opcję (szczególnie, że akceptuje seks oralny) w końcu to sie zdarza
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem brak seksu boli bardziej, kiedy mamy stałego partnera. Mój były też odmawiał mi pieszczot, sporadyczne zbliżenia raz na jakiś czas, coraz dłuższy czas. I wtedy to bolało. Brak seksu jako kara, lub po prostu brak prawdziwego uczucia.
Teraz, kiedy jestem sama, nie brakuje mi seksu.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
na geja się nie nadaje , jest raczej retroseksualny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
też mam już różne myśli... Kocham ją i seks nigdy nie był najważniejszy... ale gdy tylko jest wspaniale i już prawie jesteśmy tak blisko to ona znajduje pretekst, błachostkę tak byśmy się od siebie oddallili i znowu musimy powoli budować naszą relację... i tak co dwa miesiące...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po pierwsze koleżanko-nie miałem na myśli, aby kpić z Twojego problemu . Bo za stary jestem na głupie docinki . A forum miało ci pomóc , ale w znalezieniu nowego partnera . Często w tych czasach poznaje się drugą połówkę przez neta . Po drugie - to powiedz mi koleżanko o nicku -smutno mi , jak to jest , że jak facet uprawia seks ( tak płytki przecież) z inną kobieta , to lecicie do sądu, psujecie opinię albo potraficie zniszczyć faceta ?Jak dla ciebie seks to coś płytkiego , to po co ci facet .Lepiej mieć przyjaciół . No i współczucia. Rozumiem , że to też ci się nie spodobało , więc będę milczał (co do ciebie). Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
bolek-przykro że tak się dzieje. W moim przypadku to okazała się kochanka. Kochanka zniknęła ale namiętność słabo się poprawiła. Wiecznie słyszę o bolącej ręce, nodze, głowie, brzuchu, zmęczeniu itd... ale trwam i jak głupia wierzę, że jakimś cudem to się zmieni na lepsze. Tylko wierz mi że również myślę o tym że jak się pojawi ktoś inny w moim życiu to możliwe, że bez zastanawiania się zmienię "gniazdo" na nowe...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1