Widok

brak zarodka w 8 tc

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej! dziewczyny! Moja siostra jest w 8 tc (wg OM), na usg widać ciałko żółte i pęcherzyk ciążowy, ale jest pusty. Lekarz kazał jej przyjść za tydzień. Czy któraś z Was też tak miała, że po 8 tc zarodek się wykształcił i biło serducho? Wspomnę, że siostra miała bardzo nieregularne miesiączki, co utrudnia właściwe określenie momentu zapłodnienia, więc może są szanse, że dzidzia jest jeszcze za mała żeby ją można było dojrzeć na usg?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze byc za male jeszcze(za wczesna ciaza, pozatym duzo zalezy od jakosci sprzetu,
Jasne, ze moze tak byc, zwlaszcza przy nieregularnych cyklach, wiec badzcie dobrej mysli!
dla swojego spokoju moze zrobic bete 2 razy w odstepie 72h i jak bedzie przyrastac to znaczy, ze wszystko jest okey
dzięki, mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy...
to ciałko żółte daje dużą nadzieję, ja jak miałam tzw. puste jajo płodowe to nie było nic, tylko pęcherzyk rósł do 10 tc. w ostatniej ciąży był pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte właśnie i musiałam poczekać aż mały się pokaże i pokazał się, ciałko żółte nie tworzy się jak nie ma zarodka, może być za malusi żeby go zobaczyć, trzymam kciuki!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
agnieszkaj bez obrazy,siostra nie ma internetu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
może nie ma głowy do tego aby siedzieć w internecie........
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry