Widok

ubrania dla pociech

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie kupujecie ubrania dla swoich pociech??? w weekend zrobiłam sobie mały maraton po sklepach w poszukiwaniu rzeczy dla córki (20 m-cy) i nic nie znalazłam. h&m, cubus, kapphall, itp i porażka nie znalazłam nic ciekawego. polecicie jakieś sklepy z fajnymi rzeczami no i oczywiście z miarę rozsądnymi cenami.albo sprawdzone sklepy internetowe z ubraniami dobrej jakości. nie mam czasu żeby całe dnie spędzać na zakupach. 1-2 razy w miesiącu udaje mi się wyrwać na kilka godzin. a na używanych kilka razy się sparzyłam ( zarówno forum i allegro) przesłane rzeczy opisane jako idealne nie nadawy się do noszenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja czasem kupuje w lidlu, bo są bardzo dobre jakościowo :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja głównie coccodrillo i smyk czasem inne, reserved, cubus, hm itp ale głównie na promocjach w tych dwoch pierwszych.
ja ostatnio jestem fanką c&a (szczególnie on-line) , teraz jeszcze trwa wyprzedaż,ale już niewiele zostało (chociaż czasem dokładają,warto zaglądać na stronkę); ceny rozsądne (jak nie ma wyprzedaży,to zazwyczaj są dodatkowe kody na 10 albo 20% zniżki), ubranka dobrej jakości; można obejrzeć stacjonarnie a zamawiać przez neta (np.jak nie ma rozmiaru albo koloru w sklepie,albo czasu,żeby tam jechać,, przesyłka i zwrot za darmo.
jak dla mnie smyk i c&a odpadają, tragiczne jakościowo są te ubrania. a może jakieś sprawdzone sklepy internetowe?? albo marki za którymi warto pogrzebac w necie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ak dla mnie smyk i c&a odpadają, tragiczne jakościowo są te ubrania. a może jakieś sprawdzone sklepy internetowe?? albo marki za którymi warto pogrzebac w necie?

~Małami

skoro większosc znanych popularnych sieciowek odrzucasz bo niezadowalają cię jakoscią to chyba pozostaje ci kupowanie u wielkich znanych projektantów i wycieczki na zakupy do Mediolanu, Paryza i Berlina:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
matylda dzięki za odp. skoro jesteś taka oblatana to poleć mi może jakiegoś sprawdzonego projektanta u którego ty się zaopatrujesz aha i naucz sie czytać ze zrozumieniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Malami, może źle trafiłaś ze Smykiem i C&A. Ja jestem z ich ubranek bardzo zadowolona. Kiedyś Reserved mi podpadł i bardzo do nich zraziłam, ale pewnie nie wszystko mają kiepskiej jakości. Ja kupuję w H&M, Smyku, Tesco i C&A.
image image

Ja kupuję ubranka w większości przez internet i w większości w sklepie abc-bobasa.pl gdzie zamawiałam koszulę ciążową. Mają tam ubranka dobrej jakości i ceny też są ok. Jakoś się przyzwyczaiłam do tego sklepu i lubię tam zamawiać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

do góry