Widok

bukiet z maków?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ostatnio nazbierałam sobie na polu trochę maków. I tak mnie wzięło żeby zrobić sobie z maków bukiet ślubny... czy któraś z was spotkała się z możliwością kupienia maków, takich bardziej cywilizowanych? te polne są bardzo drobne i nie wiadomo ile jeszcze będą kwitły, w wazonie stoją dość dobrze, nawet pączki rozkwitły

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
asia: nie mam bladego pojęcia, a moje Szczęście mówi, że dla oprawy, dla rodziny, dla tradycji i że to jest "na całe życie"...

Nie wiem, co odpowiedzieć.. Dziwna sytuacja.. Ale pomyśl, że biorąc ślub kościelny uszczęśliwisz Wasze rodziny. Może im naprawdę zależy, pokolenie naszych rodziców nie wyobraża sobie życia bez ślubu kościelnego...
Rozchmurz się :) Zobaczysz, że nie będzie tak źle :)

no pociesza mnie ta jego deklaracja "na całe życie" ;)

Otoz to - glowa do gory i postaraj cieszyc sie tym dniem - chociazby dla tej calej "otoczki" - bo sama tradycja jest ok, nawet jesli nie wierzysz - postaraj sie upajac tym dniem skoro sie juz zdecydowalas na ten slub!

dzięki dziewczyny :)
może nie będzie tak źle ;)
teraz się zbieram do wyjazdu
miłego weekendu!! :)

Wzajemnie!! Odpocznij sobie i głowa do góry :)

http://www.brides.com/weddingstyle/decorations/gallery/editorspick?page=1&f=638%3a1572 wiecie, że są żółte maki??? :> ja nie wiedziałam :P

Moj synek 4,5 roku zrobil dzis sliczne bukiety z makow:)

image

image

Moze to nie na miare bukietu ślubnego ale....

A swoja droga widzialyscie rozowe maki?? bo ja dzis poraz 1 w zyciu widzialam synek zerwał 3:)

do góry