Widok

buty kornecki - prosba o opinie

Jesli sa tu mamy, ktore kupuja dla swoich pociech te buty, to bardzo prosze sie wypowiedziec.
kupilismy dzisiaj buciki do nauki chodzenia tej firmy. chcielismy befado ale nie mieli rozmiaru, poza tym Synek ma wysokie podbicie i tak naprawde tylko te buciki pasowaly.
znalazlam w necie duzo negatywow, a poki nie jest za pozno moze bede mogla je jeszcze zwrocic, bo sa drogie, szkoda pieniedzy, jesli okazaloby sie, ze to porazka. z gory dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z tą opinią.Byłam stałym klientem tej firmy ale po ostatnim zakupie i reklamacji bardzo mnie r ozczarowali. Buty za blisko 100 zł dziecko założyło kilka razy w ciągu około dwóch tygodni. Po tym czasie została złożona reklamacja-buty ze srebrnych robią się czarne.Wyciera się farba ozdobna bo inaczej tego nazwać nie można. Reklamacja nie została uznana,stwierdzono ze to na skutek użytkowania.Żenada żeby buty bo kilku dniach były tak zniszczone!!Mam wrażenie że żadnej reklamacji nie uznają! Tym sposobem stracili mnie jako klienta.
trzeba było je wysłać a nie jeździć. od kiedy to sprzedawca ma placic za dojazd do sklepu? przecie to nie jego wina ze mieszka pani nie wiadomo gdzie

jesli ktos jeszcze poszukuje bucików dla maluszka na jesien/zime to spojrzcie jakie urocze sa u Korneckiego. u mnie zawsze sie sprawdzaja, a synus zadowolony, mowi ze wygodne i nie 'cisną', bo ze skory naturalnej. jesli chodzi o jakosc wporzadku, za te cene watrto

Polecam! Wytrwałe, wygodne i w korzystnej cenie przede wszystkim, zdecydowanie najlepsze buty zwłaszcza dla dzieciaków
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dla mnie to najlepsze buty dla mojej małej, bo najtrwalsze. Jakość super , z pewnością bezkonkurencyjna wsród producentów obuwia dla maluchów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo lubię tego producenta. Sprawdza się o każdej porze roku, nie ma moim zdaniem lepszego producenta obuwia niż ten.

Jakość butów od Korneckiego jest bardzo wysoka, buty są wygodne i wystarczają na długo.

Nigdy się na Korneckim nie zawiodłam- porządne, praktyczne buty, ciepłe i na każdą porę roku znajdzie się coś ciekawego.

A ja bardzo się zawiodłam, buty kupione w poniedziałek a w środę rzeczy w okropnym stanie , twarde sandałki ,noga zdarta do krwi , reklamacji nie uwzględnia się bo przecież wiedziałam co kupuję , obsługa w sklepie tragiczna, nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry