Widok

buty renbut i befado - gdzie kupię?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
z góry dziękuję za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w akpolu
w kajtku koło hali targowej, na straganiarskiej.
image image
kiedys befado widzialam w ETC na gorze w sklepie z obuwiem ortopedycznym i nie tylko ;) ale to dawno bylo.
przy hali na starówce
image
w etc dalej są :) I w sklepie z butami w Lotni ale nie za dużo ( niedaleko ETC). Spory wybór widziałam też w sklepie obok MAMA i JA (bodajże Świat Zabawek czy dziecka) ale byłam tam jakiś czas temu :)
W Akpolu Gdynia też są.
Befado kupisz w Pasażu Chełmskim (poziom +1)
W Gdynskim akpolu jest duzy wybór kapci i trampek Befado,natomiast trzewikow czy sandałkow tej firmy słaby wybór.Z ren buta i kapci i butów maly wybor bardzo.
dzięki dziewczyny
W czerwonej torebce na Oruni Górnej
podbijam gdzie aktualnie największy wybór kapci do przedszkola befado etc czy akpol wrzeszcz
kilka dni temu kupowaliśmy w Akpolu. I z rozmiaru 28, zapinanych na rzep, chłopięcych - był marny wybór, podobnie z 27.
Więcej było tych z gumkami.
Jak z dziewczęcymi - nie zwracałam uwagi. W każdym razie z kartą zniżkowa, kapcie kupiliśmy za ok 30zł.
Z kapciami masakra Befado ,sama się za późno obudziłam i liczyłam na jeden sklep bo miała być dostawa ,a niestety nie było babka w sklepie mi powiedziała że w Befado mają taki kocioł że z produkcją nie nadarzają bo teraz sezon przedszkola ,jesień i wczoraj byłam w Gdańsku koło hali dzisiaj w realu na Osowej to małe tylko na klamerkę i w dodatku dziewczęce a chłopięce na rzep od nr 27 .Kupiłam w deichmanie na razie ale jakieś lipne bo tył miękki i młody ubrać sam nie może bo się zaginają .A w Akpolu nie byłam w ogóle zapomniałam że on istnieje ,ale pewnie i tak nie będzie małych bo ja potrzebuje 23 rozmiar .
ja pot5rzebuję rozmiar 30 dla dziewczynki , pojadę jutro do etc i do akpolu, a ile jest zniżki na kartę
w akpolu na jaśkówce jest zniżka bez karty 15% na kapcie i bieliznę (majtki skarpetki podkoszulki rajstopki...) Niby to promocja dla przedszkolaków właśnie. Za kapcie średnio ok 30zł wychodzi. To dobra cena. Wybór może nie jest obłędny,ale myślę, że coś tam można sobie wybrać dla obu płci
A podobno w akpolu w gdyni zniżka 20%
na górnej oruni jest skwerek czerwona torebka i tam w sklepie zabawkowo-papierniczym są kapcie befado
w borkowie łostowickim jest sklep stokrotka i tam są sklepy z zabawkami i w nich też mają kapcie befado i ren but
ja dziś zamawiałam na stronie producenta Befado

Podbijam. Zaczął się sezon na poszukiwanie kapci do przedszkola i mam problem - może poratujecie? Gdzie kupić kapcie, które dziecko samo założy?

Ja jak nigdzie nie mogłam kupić to udało mi się w Pasażu na Chełmie w takim sklepiku na piętrze. Wybór o dziwo całkiem spory.

Akpol na Jaśkowej. Byłam wczoraj - duży wybór, w tym takie z gumką albo na rzepy

W ccc sa dobre kapcie(sandalki) spelniaja wszystkie potrzebne warunki dla obuwia dzieciecego. Trojkat usztywniajacy kość Pietowa. Zginaja się 1/3 . Da sie je "wygiac" w kazda strone i dobrze trzymają sie stopy. Jakość i wytrzymałość lepszą niż Befado.

Akpol w Gdyni - maja duzy wybór befado i renbut i innych, było chyba też -20% na kapcie

Dodam jeszcze,ze w ccc też są kapcie renbut.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

do góry