Widok

buty ślubne - gdzie kupić

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak wyżej
nie mogę znaleść żadnych fajnych bucików na ślub..
gdzie kupowałyście swoje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie tez to ciekawi bardzo :)
gdzie w Gdańsku Wrzeszczu mozna kupic buty slubne?
http://www.bialebuty.pl
Ja szukałam już na Hali w Gdyni, na całej Świętojańskiej i zajrzałam do Agnes. W Agnes mieli trochę butów, niestety nic mi nie odpowiadało, po za tym kompletna klapa...
cholipcia - ja tez troche sie przygladalam w sklepach i na allegro ale nie znalazlam nic :(
hm moja kolezanka powiedziala że kupila slubne na gildii w gdanksu, jeszcze tak nie bylam ale zamierzam pojsc po nowym roku
w livia w oliwie - maja buty trzech firmy - szyją nie tylko białe czy ecri ale też kolorowe
w salonie PARIS na slowackiego
ja swoje miałam z kolekcji ślubnej Ryłko i bardzo fajnie się sprawdziły na weselu. Jest tylko jeden szkopuł - trochę się trzeba naszukać po salonach rozmiarów, ponieważ dostawy butów z kolekcji ślubej są jak sie okazuje bardzo nieregularne.

W mojej ocenie wszystkie buty z salonów ślubnych to straszna tandeta, brzydko wykonane, fasony jak sprzed 15 lat - na jedno kopyto. Króluje pasek wokół kostki, trudno znaleźć coś klasycznego i prostego. Ryłkowe polecam zdecydowanie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam buty z salonu Langoria w Gdańsku Wrzeszczu ceny przystępne wykonanie perfekcyjne i miła obsługa :) podaję stronkę żeby zobaczyć jakie buty mają w ofercie.
http://www.witt.com.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to fakt, że buty ślubne nie grzeszą ani super jakością ani nowoczesnością, ale że zdarzają się też buty dobrej jakości i ja takie właśnie zdobyłam w livii (oliwa) - tanie nie były ale jak pomyślałam, że od rana właściwie będę je miała na nogach to stwierdziłam, że warto nie pamiętam nazwy marki ale na pewno nie był to witt ani growikar, które są wszędzie. Właściwie to przymierzyłam je przypadkiem do przymiarki sukni i odczułam zdecydowaną różnicę. One mają wkładki żelowe w środku czy coś w tym stylu. Jeden minus jest taki, że jest stosunkowo nieduży wybór modeli (może z 15 różnych wzorów) no i cena dwie i pół stówki.
Potwierdzam, też przymierzałam te buty do sukni. Są baardzo wygodne. Jak je założyłam to miałam wrażenie że mam już je od dawna, takie były wygodne. A to nie jest częste bo mam dość szerokie stopy i ciężko mi znaleźć wygodne buty. No i to że można dobrać sobie kolor i wysokość obcasa. Więc chyba się na nie zdecyduje :)
no wlasnie bardzo wazne jest by buty, w ktorych trzeba przetanczyc noc i byc praktycznie od godzin popołudniowych na nogach były baaardzo wygodne...

mierzylam kilka par ale na te z wkladka jeszcze niestety nie trafilam...livia powiadacie?:)
tak, tak. A to jest strona tej firmy
http://www.lamarka.chmielna.waw.pl/

Fakt że nie mają dużego wyboru. Ale można pokombinować z obcasem i kolorem.
mi się udało znaleźć buty na hali w Gdyni - całą noc w nich się bawiłam i zero odcisków:)
salon Langoria, badzo duży wybór bucików firmy witt. Buciki są śliczne i bardzo wygodne, zero odcisków:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
agnes w gdyni, chyba najwiekszy wybor
też polecam bialebuty :) ja robiłam tam buty na zamówienie wg mojego projektu i wyszły idealnie
a powiedzcie mi jeszcze prosze w Agnes i Longori jak sie cenowo ksztaltuja mniej wiecej?
w Langori buty wychodzą ok 200zł w zależności od tego jakie aplikacje sobie wybierzesz, może być też bez aplikacji i wtedy jes nawet taniej
do góry