Widok

buty z odkrytymi palcami

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiem, że nie powinno się być w gołych nogach, ale jak to jest gdy ma się buty z odkrytym przodem? Pończochy mimo wszystko wskazane?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam :D

https://delove.pl/p/242/6259/ponczochy-samonosne-bez-palcow-klasyczne-ponczochy-moda-damska.html
po za tym nie wydaje mi się żeby do ślubu ubierać sandałki
ale to już kwestia gustu widziałam laske co miała klapki na szpilce do ślubu mimo to że miała ładne palce i piękny french na stopach
nie wyglądało to zbyt apetycznie do białej sukni;/
miałam ten sam problem wybierając sie z kolei na sylwestra do knajpy i zdecydowałam się ubrać do letnich można powiedzieć szpilek z odkrytymi palcami i piętą rajstopy(z uwagi na przeziębienie), obawiałam się strasznie obciachu, ale ku mojemu zaskoczeniu było kilka dziewczyn w podobnych butach i też z rajstopami! także u tych dziewczyn przeważyła wygoda i pogoda myślę:) a u mnie zdrowie:)heh
Faktycznie. Trzeba mieć ładne palce. Ja mam wdowie palce i buty pełne
ja poszukuję pończoch, bo nie lubie rajstop :)
żeby miec buty bez palców trzeba jeszcze miec ładne palce..
;)
Widziałam że na Allegro były ale aktualnie nie ma. Tu stary link:

http://allegro.pl/item524109849_leg_avenue_sex_rajstopy_z_wycieciem_na_palce_xxl.html

Podobno też czasem w Gattcie można dostać. Będę szukać a jak znajdę na pewno dam znać :)
steefler, jak znajdziesz to daj znać gdzie kupiłaś:) bo ja jestem na etapie poszukiwań
Kupiłam dziś buty z odkrytymi palcami i dołączam się do problemu. Na bosej stopie mi się nie podobają - mało elegancko to wygląda. Będę chyba szukać takich rajstop bądź pończoch bez palców.

image
Ja w takich slicznosciach bede do slubu poginac:

image
By ostola
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Dziewczyny, osobiście byłabym bardzo ostrożna jeżeli chodzi o buty z otwartymi palcami na ślub (mówię o odkrytych całych palcach).

Jak wiadomo to jest dzień w którym bardzo dużo się tańczy i rusza, a każdy gość tańczy inaczej (lepiej/gorzej). Nie ma szans, aby nogi nie były podeptane. Odczułam to na sobie, kiedy będąc gościem na weselu założyłam sandałki na szpilce. Palce miałam podeptane do krwii (!) i ciagle były brudne od deptania, nie wsponę już od bólu...

Przemyślcie to jeszcze raz, jakby nie patrzeć - czubek buta bardzo chroni przed tego typu "atrakcjami".
Pozdrawiam :)
a ja bede miala kabaretki biale samonosne ponczoych typu kabaretki
Kabaretki? Na swoim slubie? Troche pomylilas imprezy......
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie!!!
A MOZE KABARETKI?
jak pytałam o pończochy bezszwowe w sklepach pokazywali mi tylko takie z pojedynczym szwem przy palcach, a zupełnie bezszwowych nie mieli, więc jednak nie w każdym sklepie takie mają. a pytałam w Gattcie też :-(
Jak buty odkryte (nawet jesli tylko peeptoe) to bez rajstop / ponczoch!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Martuuunia tu nie chodzi o buty z odkrytymi palcami tylko o buty z odkrytymi palcami i rajstopy a to jest roznica i wiadomo ze do jednych sukni pasuja tylko sandalki do innych tylko zakryte
Ja bede miala buty z odkrytymi palcami i moim zdaniem pasuja do sukni...mysle ze tez trzeba patrzec pod wygode !! PRZEDE WSZYSTKIM
ja tez nie widziałm, choć takie niby sa zasady........
Też miałam na zmianę białe baletki, i kupiłam je w aldo, zapłaciłam za nie ok. 100 złotych, a przenosiłam je póżniej całe wakcje ;-)
do góry