Widok
miałam ten sam problem wybierając sie z kolei na sylwestra do knajpy i zdecydowałam się ubrać do letnich można powiedzieć szpilek z odkrytymi palcami i piętą rajstopy(z uwagi na przeziębienie), obawiałam się strasznie obciachu, ale ku mojemu zaskoczeniu było kilka dziewczyn w podobnych butach i też z rajstopami! także u tych dziewczyn przeważyła wygoda i pogoda myślę:) a u mnie zdrowie:)heh
Ja w takich slicznosciach bede do slubu poginac:

By ostola

By ostola
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Dziewczyny, osobiście byłabym bardzo ostrożna jeżeli chodzi o buty z otwartymi palcami na ślub (mówię o odkrytych całych palcach).
Jak wiadomo to jest dzień w którym bardzo dużo się tańczy i rusza, a każdy gość tańczy inaczej (lepiej/gorzej). Nie ma szans, aby nogi nie były podeptane. Odczułam to na sobie, kiedy będąc gościem na weselu założyłam sandałki na szpilce. Palce miałam podeptane do krwii (!) i ciagle były brudne od deptania, nie wsponę już od bólu...
Przemyślcie to jeszcze raz, jakby nie patrzeć - czubek buta bardzo chroni przed tego typu "atrakcjami".
Pozdrawiam :)
Jak wiadomo to jest dzień w którym bardzo dużo się tańczy i rusza, a każdy gość tańczy inaczej (lepiej/gorzej). Nie ma szans, aby nogi nie były podeptane. Odczułam to na sobie, kiedy będąc gościem na weselu założyłam sandałki na szpilce. Palce miałam podeptane do krwii (!) i ciagle były brudne od deptania, nie wsponę już od bólu...
Przemyślcie to jeszcze raz, jakby nie patrzeć - czubek buta bardzo chroni przed tego typu "atrakcjami".
Pozdrawiam :)