Widok

byłam w Modonnie!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
właśnie wróciłam z salonu!ale wrażenie!super obsługa-nie dość , że uprzejma, to jeszcze kompetentna!!ale wszystkie dziewcyzny,ktore chca sie wybrac- ostrzegam-trzeba sie wczesneije umawiać- i to nawet z 2tygodniowym wyprzedzeniem, jesli ma sie zamiar przymierzać zwłaszcza w wekkend!suknie sa naparwde powalającę, wiec jesli ktoś sie wacha czy jechac do Wa-wy- to uważam, że warto!ja jestem zadowolona,choć przymierzyłam tylko 1 model(nie byłam zapisana niestety). dlatego raczej jeszcze raz pojade1pozdrawiam:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jade jutro i jestem naszczescie umowiona ale na termin czekalam 3 tyg. A duzy maja wybor?
z tego co widziałam to spory- 3 wieszaki i jeszcze 4 z kolorowymi-nie jest tro gabarytowo wielki salon,ale sukien troche jest!

Wybór duzy sama przymierzylam chyba z 11 sukienek, babki super polecam. Za pierwszym razem milałam szczescie bo nie bylam umowiona ale udało sie to wszytsko przymierzyc, a za drugim juz sie umowilam i mam juz swoja sukienkę ;))
Ja wlasnie w piatek bylam w Madonnie, tyle ze w Krakowie. Gdyby nie Panie tam pracujace, nigdy bym nic nie kupila. Te suknie ktore wybralam sobie w necie okazaly sie beznadziejne i generalnie nic mi sie nie podobalo. Ale prawie zmusily mnie zebym cos przymierzyla i zaczelo sie.... po godzinie mialam juz swoja suknie. Odpowiada mi pod kazdym wzgledem, a najwazniejsze ze czuje sie w niej super. szczerze wszystkim poelcam ten salon, szczegolnie dla tak niezdecydowanym osob jak ja. Wybralam St Patrick model Dauco. Wkleilabym zdjecie ale niestety nie potrafie. Pozdrowienia.
ja kupilam suknie w Madonnie (Pronovias, sukienka Jano). re-we-la-cyj-na obsluga:)) ja sie umowilam na kilka dni wczesniej, ale jako ze pracuje w wawie, moglam podczas lunchu wyskoczyc. najgorsze,z e trzeba tak dlugo czekac na suknie. mam jedynie zagwarantowane, ze na 2 tyg przed slubem moge ja odebrac..:( nie wiem, czy zdaze z poprawkami, bo chcialabym na tydzien wczesniej wrocic do gdanska..:(( ale suknia piekna (wkleilabym, ale nie umiem)
julia

image
słuchajcie kochane dziewczyny

możecie mi powiedzieć ile kosztuja sukienki koronkowe (przedział cenowy)
Dziewczyny dajcie linka do strony tego salonu!!!!
http://suknie-slubne.pl/

do góry