Widok
egzaminy na prawko
To skandal ze mamy panstwo w panstwie, ktore nazywa sie PORD!! To za co potrafi usadzic kursanta egzaminator to kpina!! Dlaczego nikt nie robi z tym chamstwem pozadku!? Moze dziela sie kasa z urzednikami z miasta za nietykalnosc? Zlozylem skarge wygralem i zostalem wysmiany przez urzedasa z UM. SKANDAL!!!!!!!!!
Manson
Jeżeli odezwiesz się do mnie na ten mail za niebawem (ok.2, 3dni)postaram się wrzucić Tobie na skrzynkę zdjęcia tego materiału, z którego mógłbyś pobudować podstawy, włącznie z opisem jak tam dojechać.
Ja, ze swej strony, pomogę Tobie zapełnić przyczepkę (oby była duża:) i mogę przy tymże zapełnianu podzielić się ogólnym zarysem jak ja bym to zrobił, oczywiście na swój laicki sposób;))
Co do rekonesansu w Twojej okolicy to raczej nie widzę większego sensu.
Ja, ze swej strony, pomogę Tobie zapełnić przyczepkę (oby była duża:) i mogę przy tymże zapełnianu podzielić się ogólnym zarysem jak ja bym to zrobił, oczywiście na swój laicki sposób;))
Co do rekonesansu w Twojej okolicy to raczej nie widzę większego sensu.
C
jeśli dysponujesz czasem zapraszam, sam sobie obejrzysz miejsce przyszłej potyczki budowlano-kulinarnej.
Tylko sobie to zaplanuj - min. 1,5 - 2h drogi w jedną stronę. Ja czsamu wracam wieczorem z Gdańska, a rano przyjeżdżam, tak więc opcja transportowo-noclegowa możliwa do rozpracowania.
(Przez najbliższe 10 dni wieczór zaczyna sie o 16 :))
Tylko sobie to zaplanuj - min. 1,5 - 2h drogi w jedną stronę. Ja czsamu wracam wieczorem z Gdańska, a rano przyjeżdżam, tak więc opcja transportowo-noclegowa możliwa do rozpracowania.
(Przez najbliższe 10 dni wieczór zaczyna sie o 16 :))
Typowy mecz Polska Niemcy
Wysylaja Polkow, ktorzy oczywiscie wbijaja bramke, a potem klada sie na murawe po kazdym kontakcie ;)
Sedzia Norweg wiadomo slepy na jedno oko. Krzynowek sie w***** i traci pilke, Lewandowski cos tam.
Niemcy tworza symfonie Bethowena.
Zejda pewno Podolski i Klose
i Lewandowski, wejdzie Brazylijczyk i bedzie Bigos Mango, 1:1 :)
Kopac zaczna sie wszyscy w polowie drugiej polowy, Niemcy beda robic lepszy teatr.
Norweg dostanie Pokojowa Nagrode Nobla.
;)
Sedzia Norweg wiadomo slepy na jedno oko. Krzynowek sie w***** i traci pilke, Lewandowski cos tam.
Niemcy tworza symfonie Bethowena.
Zejda pewno Podolski i Klose
i Lewandowski, wejdzie Brazylijczyk i bedzie Bigos Mango, 1:1 :)
Kopac zaczna sie wszyscy w polowie drugiej polowy, Niemcy beda robic lepszy teatr.
Norweg dostanie Pokojowa Nagrode Nobla.
;)
Praca dla lekarzy w szwecji
SCALARE PERSONALDIENSTLEISTUNGEN LIMITED Scalare Doradztwo Personalne
Sp. z o.o. Oddział w Polsce to prężnie działająca firma doradztwa personalnego, specjalizująca się w rekrutacji pracowników za granicę.
Nr naszej licencji to 3487.
Jesteśmy polskim oddziałem firmy Scalare Personeelsdiensten z Holandii.
Dla naszego partnera SCALARE SZWECJA :
POSZUKUJEMY LEKARZY WSZYSTKICH SPECJALIZACJI DO PRACY W PÓŁNOCNEJ SZWECJI
OFERUJEMY :
- 6-cio miesięczny bezpłatny kurs języka szwedzkiego na terenie Szwecji
- w czasie trwania kursu wynagrodzenie płatne w wysokości 70% pełnej pensji
- możliwość przyjazdu do pracy z najbliższą rodziną
- koszt zakwaterowania w czasie trwania kursu językowego pokrywa w całości strona szwedzka
- praktyki w szpitalach czasie trwania kursu jezykowego
- opieka gminy szwedzkiej w czasie trwania pobytu
- darmowy kurs językowy dla współmałżonka
- zapewniona bezpłatna szkoła dla dziecka/ dzieci
- możliwość rozpoczęcia pracy, w przypadku nabycia wystarczajacych umiejętności językowych, juz po około 3 – 4 miesiącach
KONTAKT :
SCALARE DORADZTWO PERSONALNE
ul. Ks. Kordeckiego 8/2
85-225 Bydgoszcz
telefon : +48 52 322 01 90
Biuro czynne od poniedziałku do piątku w godzinach od 9.00 do 17.00
mail : scalarebv@wp.pl
( CV prosimy przesyłać mailowo.
W temacie maila : „Imię i nazwisko, LEKARZ SZWECJA”)
...
Czekam na pierwsze ptasie przebudzenie. (zależnie od pogody od 3:30)
Te pierwsze są nieśmiałymi, słabymi, pojedynczymi odezwami w stylu:
-śpisz?
5sek ciszy i:
-tak
Potem kilka min ciszy i podobnie. A po pół godzinie cała orkiestra już daje jazzu.
O około 4:20 rano "wchodzą" piszczące jaskółki ale tylko gdzieś do 5-5:30 i wtedy gdy ucichnie już cała gwardia można poczuć zmęczenie.
Te pierwsze są nieśmiałymi, słabymi, pojedynczymi odezwami w stylu:
-śpisz?
5sek ciszy i:
-tak
Potem kilka min ciszy i podobnie. A po pół godzinie cała orkiestra już daje jazzu.
O około 4:20 rano "wchodzą" piszczące jaskółki ale tylko gdzieś do 5-5:30 i wtedy gdy ucichnie już cała gwardia można poczuć zmęczenie.