Widok

calodobowa opieka nad starsza pania

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/opieka-nad-niepelnosprawna-pania-ogl4600881.html

czyli pelna dyspozycyjnosc i ciezka praca przez 24 h na dobe-w zamian 850zl dach nad glowa i jedzenie hmmmm.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widocznie tyle mogą zapłacić - bierzesz albo nie, Twój wybór. Ale policzmy, wynajem mieszkania plus opłaty minimum 1500zł, wyżywienie 1000zł, czyli 3350zł miesięcznie, wliczając w tę kwotę, że zostaje 850zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
1500 i 1000 to jest 2500
plus 850zł - czytaj ze zrozumieniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ale moze dla samotnego w pelni sil czlowieka jest to jakis sposob na zycie,nie mowie ze nie...
halewicz ciebie mialo juz nie byc...jestes niekonsekwentny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miało mnie nie być, a jestem - zdarza się :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie wiesz o czym ty mówisz człowieku
cały dzień na uwiązaniu bo 70 letnia osoba skoro potrzebuje opiekunki to znaczy że potrzebuje jej ciągle nawet do poruszania sie po domu - o ile sie wogóle jest w stanie sie ruszać - jednym słowem praca ciężka fizycznie, możliwe że psychicznie też bo starsze osoby bywają różne -

tak naprawde zero czasu dla siebie bo praca - skoro tam mieszkasz jest dosłownie całodobowa, a zarobek 850 zł - to już sie bardziej opłaca w biedronce pracować i pokój wynajmować
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
24 na dobę to tak jakoś wychodzi 1,20 na godzinę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokładnie - to jest wolontariat a nie praca
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli moje watpliwosci sie potwierdzaja
500 za pokój,250 mies. na żarcie(da się), 150 na bilet + 850 to jest 1750.La dolce vita,a urlopik na Bahamach.
ta oferta nie jest taka zła, dach nad głowa jest jedzenie jest. myślę że stan tej pani nie jest aż tak zły wtedy by pielęgniarki szukali. zresztą i tak płacą więcej niż państwo gdzie zasiłek opiekuńczy dla kogoś kto opiekuje się chorym dzieckiem czy osobą starsza wynosi teraz po podwyżce 700 zł kiedyś było 500! w tym ta osoba musi zrzec się pracy ! chore!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tylko że pielęgniarka nie przyszłaby za 850 zł ale za 2500 - bo tyle sobie liczy profesjonalny personel. - do zastrzyków czy innych medycznych zabiegów itak przyjeżdża pielęgniarka środowiskowa więc na stałe pielęgniarka nei jest potrzebna
a opieka nad starszą osobą - leżącą czy nie jest naprawdę ciężką fizyczną pracą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
może zasiłek wynosi 700 zł, ale opiekunka nie siedzi 24 h/dobe...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (10 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

do góry