Widok

catering w przedszkolu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochani ,
Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci.
Moja wnusia 3,5 idzie od października do przedszkola i będzie tam od 7 do 17. Jedzenie(4 posiłki) ma być dowożone, więc jestem pełen obaw czy będzie ciepłe, smaczne itd. Koszt dziennego wyżywienia to 10zł. Jakie są Wasze doświadczenia?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli chodzi o mnie, to korzystałem z wielu diet pudełkowych. Według mnie warto korzystać z ofert firm doświadczonych. Polecam Wam https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/czarnkow , jest to strona na której znajdziecie ofertę firmy posiadającej zbilansowane posiłki dostarczane do domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W przypadku małego dziecka ważne jest żywienie. W żłobkach często można znaleźć przypadkowe jedzenie. Czytałam, że Zdrowy Catering Dla Dzieci Krzepka Rzepka przykłada dużą wagę do jedzenia. Oferują catering dla żłobków, który składa się z dużej ilości warzyw i sezonowych owoców. Ich dania w 60% składają się z wegetariańskich produktów, a raz w tygodniu jest rosół, a raz pomidorowa. Dania są dwudaniowe. Więcej informacji jest tutaj https://krzepka-rzepka.pl/dla-zlobkow/ . Tu są namiary na nich: e-mail: biuro@krzepka-rzepka.pl, tel. 509 165 712.

Moim zdaniem obawy nie są zasadne. Dietetycy się tym zajmują.

U nas w przedszkolu jest catering Kanzeon i córka wraca szczęśliwa i najedzona. Często opowiada co dobrego było na obiad :) Nie ma się o co martwić, catering wie jak karmić dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

U nas w przedszkolu jest catering Kanzeon i jestem naprawdę bardzo zadowolona z posiłków jakie serwują mojej córce :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jakiś cud, nagle wszędzie jest cudowny catering my space.
Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Catering dla dzieci to teraz must have. Posiłki są tak ułożone, ze dzieci chetnie je jedza. Wiem bo do przedszkola mojej corki catering dostarcza firma my space catering i jest bardzo zadowolona i sobie chwali obiadki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niestety najpierw bombardowali wszędzie tym smakusiem, aż bokiem wychodziło, a teraz to. Chyba zmienili nazwę, bo tamta ludziom obrzydła przez te nachalne reklamy, ale sposób wciskania ludziom kitu pozostał. To i ta nazwa nie pociągnie długo.

NIE dla cateringu w przedszkolu.
Osobiscie jestem zwolennikiem przedszkola z własną kuchnia.
A nachalnych reklam nie znosze....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezu.... Najpierw wszystkie wątki gdzie się dało były atakowane przez nachalną reklame Smakusia a teraz jakiś M&S??? Nie wiecie, że takie pakowanie na siłę obrzydza ludziom firmę?

AAAAA może Smakuś zmienił nazwę? I ten M&S to Smakuś w nowym wydaniu??

W przedszkolu do którego uczęszcza moje dziecko pożywienie dowozi catering M&S - posiłki super smaczne i zdrowe. A to, że dziecko jest zadowolone to najważniejsze tym bardziej, że moje jest niejadkiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobry catering dla dzieci oferuje M&S. Obiadki pyszne i zdrowe, a do tego układane przez dietetyka

Najlepszy catering jaki dotychczas nasze dzieci miały okazję próbować był z M&S. Zrównoważone posiłki, układane przez dietetyka, jesteśmy bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A czy ktoś wie jaki catering mają w Dzwoneczku na Królewskim Wzgórzu?

I znowu będzie szalony rzut reklam Smakusia??? Serio??? To już jest nudne.....
Tylko nie zapomnij ile lat wrzucasz te same śpiewki, bo okaże się, że twoje dziecko spędza zbyt wiele lat w przedszkolu hehe

PS udaj się też na badania osobowości, bo nie wiesz biedaczko nawet jak się nazywasz, co wpis to inaczej...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko zalezy od cateringu .Moja córka ma w przedszkolu catering z Smakusia. Z tego co opowiada, jedzenie jest pyszne i zjada ze smakiem. Najbardziej oczywiście lubi deserki. A nam podoba się to, że catering smakusia ma zdrowe jedzonko, a także jedzonko dla dzieci z nietolerancją laktozy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

W kwestii zdrowych posiłków dla dzieci nie ma tolerowania półśrodków. Wiadomo też, ze dzieci sa wrażliwsze i w ten sposób kształtujemy je na przyszłość. Także sama polecam ten catering, który jest co prawda od niedawna w przedszklu mojej córki, ale wszyscy rodzice są zadowoleni (catering smakuś)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jaka reklama...aż niedobrze się robi.
Ja w żłobku córeczki mam mało fajne doświadczenia z cateringiem.
Cieszę się, że mała idzie od września do państwowego przedszkola, które ma swoją kuchnię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam dużo lepsze doświadczenia z cateringiem niż kuchnią na miejscu. Córka kiedyś się pochorowała jak zaserwowano jej niedosmażonego kotleta... Niestety, dzieci nie wiedzą i jak Pani przedszkolanka każe jeść to jedzą. Dla mnie to niedopuszczane. Teraz nie mam się o co martwić bo mojej kolejne dziecko chodzi już do pszedszkola, które korzysta z cateringu Smakuś. Mają bardzo dobre opinie, a jedzenie jest zawsze smaczne. Widziałam nawet, że przemycają sporo warzyw i zdrowych składników, a dzieciaki faktycznie to jedzą i aż im się uszy trzęsą

Delfinek korzysta akurat z innej firmy cateringowej niezmiennie od 2004r.Zero wpadek.Dobry catering nie jest zły.Sanepid kontroluje pod każdym możliwym względem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry