Widok

catering w przedszkolu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochani ,
Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci.
Moja wnusia 3,5 idzie od października do przedszkola i będzie tam od 7 do 17. Jedzenie(4 posiłki) ma być dowożone, więc jestem pełen obaw czy będzie ciepłe, smaczne itd. Koszt dziennego wyżywienia to 10zł. Jakie są Wasze doświadczenia?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli chodzi o mnie, to korzystałem z wielu diet pudełkowych. Według mnie warto korzystać z ofert firm doświadczonych. Polecam Wam https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/czarnkow , jest to strona na której znajdziecie ofertę firmy posiadającej zbilansowane posiłki dostarczane do domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W przypadku małego dziecka ważne jest żywienie. W żłobkach często można znaleźć przypadkowe jedzenie. Czytałam, że Zdrowy Catering Dla Dzieci Krzepka Rzepka przykłada dużą wagę do jedzenia. Oferują catering dla żłobków, który składa się z dużej ilości warzyw i sezonowych owoców. Ich dania w 60% składają się z wegetariańskich produktów, a raz w tygodniu jest rosół, a raz pomidorowa. Dania są dwudaniowe. Więcej informacji jest tutaj https://krzepka-rzepka.pl/dla-zlobkow/ . Tu są namiary na nich: e-mail: biuro@krzepka-rzepka.pl, tel. 509 165 712.

Moim zdaniem obawy nie są zasadne. Dietetycy się tym zajmują.

U nas w przedszkolu jest catering Kanzeon i córka wraca szczęśliwa i najedzona. Często opowiada co dobrego było na obiad :) Nie ma się o co martwić, catering wie jak karmić dzieci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

U nas w przedszkolu jest catering Kanzeon i jestem naprawdę bardzo zadowolona z posiłków jakie serwują mojej córce :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jakiś cud, nagle wszędzie jest cudowny catering my space.
Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Catering dla dzieci to teraz must have. Posiłki są tak ułożone, ze dzieci chetnie je jedza. Wiem bo do przedszkola mojej corki catering dostarcza firma my space catering i jest bardzo zadowolona i sobie chwali obiadki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niestety najpierw bombardowali wszędzie tym smakusiem, aż bokiem wychodziło, a teraz to. Chyba zmienili nazwę, bo tamta ludziom obrzydła przez te nachalne reklamy, ale sposób wciskania ludziom kitu pozostał. To i ta nazwa nie pociągnie długo.

NIE dla cateringu w przedszkolu.
Osobiscie jestem zwolennikiem przedszkola z własną kuchnia.
A nachalnych reklam nie znosze....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezu.... Najpierw wszystkie wątki gdzie się dało były atakowane przez nachalną reklame Smakusia a teraz jakiś M&S??? Nie wiecie, że takie pakowanie na siłę obrzydza ludziom firmę?

AAAAA może Smakuś zmienił nazwę? I ten M&S to Smakuś w nowym wydaniu??

W przedszkolu do którego uczęszcza moje dziecko pożywienie dowozi catering M&S - posiłki super smaczne i zdrowe. A to, że dziecko jest zadowolone to najważniejsze tym bardziej, że moje jest niejadkiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobry catering dla dzieci oferuje M&S. Obiadki pyszne i zdrowe, a do tego układane przez dietetyka

Najlepszy catering jaki dotychczas nasze dzieci miały okazję próbować był z M&S. Zrównoważone posiłki, układane przez dietetyka, jesteśmy bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A czy ktoś wie jaki catering mają w Dzwoneczku na Królewskim Wzgórzu?

I znowu będzie szalony rzut reklam Smakusia??? Serio??? To już jest nudne.....
Tylko nie zapomnij ile lat wrzucasz te same śpiewki, bo okaże się, że twoje dziecko spędza zbyt wiele lat w przedszkolu hehe

PS udaj się też na badania osobowości, bo nie wiesz biedaczko nawet jak się nazywasz, co wpis to inaczej...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko zalezy od cateringu .Moja córka ma w przedszkolu catering z Smakusia. Z tego co opowiada, jedzenie jest pyszne i zjada ze smakiem. Najbardziej oczywiście lubi deserki. A nam podoba się to, że catering smakusia ma zdrowe jedzonko, a także jedzonko dla dzieci z nietolerancją laktozy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

W kwestii zdrowych posiłków dla dzieci nie ma tolerowania półśrodków. Wiadomo też, ze dzieci sa wrażliwsze i w ten sposób kształtujemy je na przyszłość. Także sama polecam ten catering, który jest co prawda od niedawna w przedszklu mojej córki, ale wszyscy rodzice są zadowoleni (catering smakuś)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jaka reklama...aż niedobrze się robi.
Ja w żłobku córeczki mam mało fajne doświadczenia z cateringiem.
Cieszę się, że mała idzie od września do państwowego przedszkola, które ma swoją kuchnię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam dużo lepsze doświadczenia z cateringiem niż kuchnią na miejscu. Córka kiedyś się pochorowała jak zaserwowano jej niedosmażonego kotleta... Niestety, dzieci nie wiedzą i jak Pani przedszkolanka każe jeść to jedzą. Dla mnie to niedopuszczane. Teraz nie mam się o co martwić bo mojej kolejne dziecko chodzi już do pszedszkola, które korzysta z cateringu Smakuś. Mają bardzo dobre opinie, a jedzenie jest zawsze smaczne. Widziałam nawet, że przemycają sporo warzyw i zdrowych składników, a dzieciaki faktycznie to jedzą i aż im się uszy trzęsą

Delfinek korzysta akurat z innej firmy cateringowej niezmiennie od 2004r.Zero wpadek.Dobry catering nie jest zły.Sanepid kontroluje pod każdym możliwym względem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (19 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

do góry