Widok

catering w przedszkolu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochani ,
Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci.
Moja wnusia 3,5 idzie od października do przedszkola i będzie tam od 7 do 17. Jedzenie(4 posiłki) ma być dowożone, więc jestem pełen obaw czy będzie ciepłe, smaczne itd. Koszt dziennego wyżywienia to 10zł. Jakie są Wasze doświadczenia?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Delfinek korzysta akurat z innej firmy cateringowej niezmiennie od 2004r.Zero wpadek.Dobry catering nie jest zły.Sanepid kontroluje pod każdym możliwym względem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ma to znaczenia, pracują w stołówce tacy sami ludzie jak w cateringu. To czy obiad jest dobry zależy od kucharek i kucharzy. Pyszne obiady są w Smakusiu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziadek
2013-09-23 10:13:44
Kochani ,
Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci.
Moja wnusia 3,5 idzie od października do przedszkola i będzie tam od 7 do 17. Jedzenie(4 posiłki) ma być dowożone, więc jestem pełen obaw czy będzie ciepłe, smaczne itd. Koszt dziennego wyżywienia to 10zł. Jakie są Wasze doświadczenia?
Pozdrawiam
Smakuś ma bardzo dobre opinie. Może warto tam zajrzeć :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

My wspłópracujemy ze Smakusiem i jesteśmy bardzo zadowloeni. Catering ogołnie bardzo profejsonalny i jedzenie przepyszne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

a zadowolona mama i i pitka to tez jedna i ta sama osoba.
wstyd...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Smakuś ma jedzenie, które nie dość, że smakuje pysznie to jeszcze te ceny :))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

No to jedną z najlepszych firm cateringowych nie wątlipiwe jest Smakuś. Moje dzieciaki chwalą bardzo ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Szczególnie, że aurora i Renia to ta sama osoba, te same IP.
Zwykła reklama, nie udana w dodatku, bo polega na oszustwie i wpisywaniu sztucznych postów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten Smakuś to się reklamuje w każdym poście o przedszkolnych posiłkach. Dobra firma cateringowa nie potrzebuje reklamy. Nachalnej reklamy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też miałam obawy co do cateringu, ale dziecko musi przecież coś jeść będąc tyle godzin w przedszkolu, a nie mogą to być ciągle kanapki. Okazało się, że jest to świetne rozwiązanie, a jedzenie wbrew obaw jest pyszne i zdrowe :) także polecam catering Smakuś!

Warto sprawdzić najpierw opinie o danym cateringu :) U mojej córci w przedszkolu posiłkami zajmuje się firma Smakuś, nie płacimy jakoś dużo, za to moje dziecko je zbilansowane i przygotowane przez dietetyków i świetnych kucharzy jedzonko :)

Też w przedszkolu mojej córki ma być Smakuś. Z tego co pytałam znajomych to firma raczej godna polecenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teraz moja córka idzie do przedszkola gdzie jest właśnie katering ze Smakusia. Słyszałam wiele pochlebnych opinii również od przedszkolanek :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wcześniej moja córka miała posiłki przygotowywane w przedszkolu, ale teraz mają catering ze Smakusia. Z tego co opowiada jest ok. Bo jeśli ona potrafi jeść gotowane warzywa i jej pasują to jestem w szoku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tamaro, Jowito, Marto- cóż za nachalna reklama! Od razu to widać. Dobre, smaczne jedzenie obroni się samo- jego nie trzeba reklamować.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja mogę polecić catering Smakuś, bardzo dobry catering dla dzieci. Po za tym że robią zdrowo jedzonko dla naszych pociech, to są bardzo pożywne i dużo słyszałam od mojego dziecka że mu smakowało jedzenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak dla mnie Careting smakuś jest dobry, chodzi tu o dobre jedzenie, smaczne, ciepłe i zdrowe, po za tym nie było zimne a ciepłe, jedzenie było dużo wiec moża było się najeść z czego zadowolona byłam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mogę polecić tą firmę kateringową http://www.smakus.eu/, jest bardzo dobra i jak jakieś dziecko ma dietę czy coś to zrobią tez dla niego jedzenie. Po za tym jest smaczne i pożywne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

W przedszkolu mojego dziecka, jest Catering Smakusia, jedzenie dobre, dzieci zadowolone, ogólnie rzecz biorąc jedzenie bardzo zdrowe dla takich maluszków.
A jaką firma?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry