Widok
ja wychodzę z założenia że wszystko będzie super pod warunkiem że się wszystkiego dopilnuje, dlatego umowa i jeszcze raz umowa, To podstawa. Nie chce dostać tych gorszych domków , mam prawo wybrać sobie te które mi się podobają dlatego chce mieć na umowie numerki tych które wybrałam. Któraś z dziewczyn pisała że dostali gorsze domki, a jeden z fotografów jak dowiedział się gdzie mamy też przytoczył podobną historię pary której robił zdjęcia. Zatem pamiętajmy o umowie.
Wieie tak czytam i czytam..i naprawdę ...domki są w miarę takie same,a co do kosmetyków to u mnie goście wiedzą ze beda mieli spanie w domkach a nie w hotelu i napewno zabiorą do kosmetyczek jakies produkty-w końcu to nie hotel.Niektóre z was maja dopiero za półtpra roku a jeszcze dużo może się zmienic...
Droga Anitko. Pragnę zwrócić uwage, że okreslanie innej osoby mianem złodzieja w świetle przepisów kodeksu karnego jest pomówieniem, a to jest juz nie wykroczenie a przestępstwo. Podobnie jak oskarżanie o łapówkarstwo lub mechanizm korupcjogenny. Radzę zastanowc się co piszesz bo możesz mieć z tego niezły problem.Jesli masz odwagę podaj datę swojego slubu ( wątpie czy odbył się w Romie) oraz salę na której "było" Twoje wesele.