Widok
Wieie tak czytam i czytam..i naprawdę ...domki są w miarę takie same,a co do kosmetyków to u mnie goście wiedzą ze beda mieli spanie w domkach a nie w hotelu i napewno zabiorą do kosmetyczek jakies produkty-w końcu to nie hotel.Niektóre z was maja dopiero za półtpra roku a jeszcze dużo może się zmienic...
ja wychodzę z założenia że wszystko będzie super pod warunkiem że się wszystkiego dopilnuje, dlatego umowa i jeszcze raz umowa, To podstawa. Nie chce dostać tych gorszych domków , mam prawo wybrać sobie te które mi się podobają dlatego chce mieć na umowie numerki tych które wybrałam. Któraś z dziewczyn pisała że dostali gorsze domki, a jeden z fotografów jak dowiedział się gdzie mamy też przytoczył podobną historię pary której robił zdjęcia. Zatem pamiętajmy o umowie.
sadzac po twoich opiniach anitko to na muzyce sie nie znasz bo panta rhei gra sto procent na zywo.uwazaj z oskarzeniami bo psujesz ich opinie kttora jest dobra.nie wolno ci tez pisac ze szefowa trzeba pilnowac jak zlodzieja.nie psuj opini porzadnym ludziom.ja nie znize sie do twojego poziomu i cie nie nazwe jak powinienem.tak sie nie robi.opinia opiniom ale nie piszcie klamstw i bzdur typu ze nie graja na zywo skoro graja.mozna napisac ze to itamto sie nie podoba ale nie wolno klamac bo cos nam nie wyszlo.wstydz sie i nie zucaj falszywych oszczerstw.
Hej dziewczyny, trochę spokoju bo Was trema zje. Ja byłem z narzeczoną na balu walentynkowym w Romie. Za taką kasę moi goście byli w szoku , że tyle jedzenia mimo , że bawili sie w życiu w różnych mejscach. A kapela poprostu odjazd. Nie widziałem czegos takiego żeby publika stała przed scena jak na koncercie i szalała na zwykłym balu. To mnie nie dziwi ale moich znajomych tak. W ubiegłym roku byliśmy na wczasach w tym ośrodku i trafiliśmy na dużą impreze gdzie wraz z Panta Rhei grał Lombard. Mega czad!!!! Faceci z Lombardu byli w szoku że na takiej "wiosce" mozna zrobić taką imprezę. Tak więc spokojnie bo po co Wam stres?
Mogłabyś napisać kiedy miałaś swoje wesele w Romie i na jakiej sali? I kto grał? Wybieramy się do Łapina, podobno maja fotki z imprez to chętnie zobaczylibyśmy jak były stoły przystrojone na Waszym weselu i jak się goście bawili? Skoro tyle piszesz negatywów to rozumiem że miałaś tam wesele i nie podobło Ci się?
witam, my tez będziemy mieli wesele w namiocie w romie, tydzień temu zarezerwowaliśmy termin na 21 sierpnia 2010 :) Jeszcze został ostatni weekend sierpnia wolny a czerwiec cały zajęty. Osrodek jest superancki, latem jest tam po prostu pięknie, goście weselni będą czuli się jak na wczasach :D Tak czytam opinie na temat pani kierowniczki i szczerze mówiąc się z nimi nie zgadzam, bo wydaje się ta pani bardzo miłą osobą i rozmawiając z nią ma się pewność że wesele będzie profesjonalnie wyprawione i nie trzeba się niczego bać. Co do menu to jeszcze nie ma nowego, dostaliśmy 2 przykładowe menu, które niedługo mają byc zmienione. Cena za osobę 155 zł z poprawinami, za które trzeba dopłacic 500 zł za wynajem namiotu. Zostaliśmy od razu uprzedzeni, że cena przez rok może wzrosnąć o maks 10 zeta. Co do zespołu to mamy swój (Remaband), ale posłuchamy jeszcze tego phanta rei, który był tak zachwalany przez kierowniczke. Przyjedziemy z narzeczoną 12 kwietnia zobaczyc jak to wygląda bo wtedy jest pierwsze wesele w namiocie.
Chyba jestem tu rodzynkiem bo z tego co widzę to same panie tu piszą :D
Chyba jestem tu rodzynkiem bo z tego co widzę to same panie tu piszą :D
Szkoda , że weselnik stał się forum dla konkurujących z soba fotografów, zespołów muzycznych,lokali gastronomcznych itd.Ja miałam wesele w 2008r.i byłam zadowolona.Rozmawiałam z panami z zespolu Panta Rhei po weselu, mój wujek z perkusistą chodził do szkoły muzycznej więc nie rozumiem uwag o nieumiejętnym graniu. A klawiszowiec rzeczywiście gra na 4 klawiszach dlatego , że Panowie graja , a nie odtwarzają z kompa czy mp3 jak wiele kapel. Przegladałam fotki z wesela i nie widziałam żeby grali na "zabawkach" typu Casio. Obsługa miła i starała się , może dlatego że na sali była pani Dyrektor i pilnowała,jesli przez ten fakt ma być lepiej to jestem za. Jak ktos woli dJa to jego sprawa że z wesela chce zrobic dyskotekę-wolny wybór. Mozna wybrać inny zespół np.Alabama, też grają super ale mają zajęte terminy. Na pewno nie Pstrongi bo tam rzeczwiście jest odtwarzana muzyka a nie grana na żywo. Kapliczka - super pod waunkiem ze jest pogoda. Nie mieliśmy problemu z ksiedzem z dogadaniem się. Oprawę muzyczną ( organy i skrzypce ) zrobił pan z panta rhei jako, ze jest zawodowym organistą, tak przynajmniej mówił ksiądz w trakcie ślubu.Ilość jedzenia zalezy jak się dogadacie z Dyrekcją, nam jeszcze zostało na poprawiny i zapakowali do domu na wynos. Co do gorzałki to postawiliśmy na stół dla kamerzysty i zespołu 1 flaszkę i 1 dla kuchni. Nikt się tym jakoś nie upił, przynajmnej nie zauważylismy. Acha i jeszcze jedno-fantastyczne prowadzenie wesela, facet gada jak radiowiec.jakbym miała wybierać to zdecydowanie Roma, choć po weselu każda uważa ze jej było naj.....
Każdy sadzi po sobie jesli jest sam klamca zlodziejem to tak jest ale tak jak powiedzial Szekspir im sie wiecej o czlowieku mowi to lepiej.A glupie uwagi i komentarze zostawic dla siebie i nie straszyc innych.A podlosc ludzka nie zna granic powiem ci jedno masz niezly tupet Anitko a zlej baletnicy przeszkadza nawet robek u spodnicy