Widok
raczej nie , jakos jeszcze tydzien temu tam bylam i rozmawialam z tymi dziewczynami co dekoruja (bardzo mile ) widzialam jak staranie prasuja wszystko, mowila ze co sobie wymysle to bede tak miec, jezeli czegos nie maja a bardzo bede chciala to miec to kupuje sama a oni po weselu odkupia to za pol ceny.
no mi też się przystrojenie kapliczki nie podoba, te szarfy wyglądają jakby ktoś zarzucił prześcieradła od niechcenia,
ogólnie to mam ciocię, która ma kwiaciarnie i na prawdę pięknie robi bukiety, stroi też kościół na większe uroczystości, a w domu jak urządza kolacje czy jakiś obiad to pięknie stół wygląda,
po prostu ma niesamowity zmysł estetyczny,
tylko, że ceni siebie oczywiście i wcale jej się nie dziwie,
może po znajomości weźmie ode mnie mniej kasiorki, chociaż wątpię, bo wiem, że to nie łatwa praca,
jak stroi kościół to spędza tam co najmniej 4 godziny,
poszukam jakiś zdjęć może mam coś tam z jej dziełami to wam pokaże
heh ale jej reklamę zrobiłam ;p
ogólnie to mam ciocię, która ma kwiaciarnie i na prawdę pięknie robi bukiety, stroi też kościół na większe uroczystości, a w domu jak urządza kolacje czy jakiś obiad to pięknie stół wygląda,
po prostu ma niesamowity zmysł estetyczny,
tylko, że ceni siebie oczywiście i wcale jej się nie dziwie,
może po znajomości weźmie ode mnie mniej kasiorki, chociaż wątpię, bo wiem, że to nie łatwa praca,
jak stroi kościół to spędza tam co najmniej 4 godziny,
poszukam jakiś zdjęć może mam coś tam z jej dziełami to wam pokaże
heh ale jej reklamę zrobiłam ;p
ojjjj chyba pani co dekoruje się obraziła
proszę pani każdy ma prawo do własnego zdania, zdajemy sobie sprawę z tego, że kwiaty są drogie, ale powieszenie jakiegoś białego materiału na kapliczce nie załatwi sprawy, zawsze możemy wam panią które dekorują dopłacić za kwiaty, bo na prawdę ale umieszczenie gałęzi których liście zwiędną w trakcie nie jest dobrym rozwiązaniem, zresztą co tu dużo mówić tak to powinno wyglądać

proszę pani każdy ma prawo do własnego zdania, zdajemy sobie sprawę z tego, że kwiaty są drogie, ale powieszenie jakiegoś białego materiału na kapliczce nie załatwi sprawy, zawsze możemy wam panią które dekorują dopłacić za kwiaty, bo na prawdę ale umieszczenie gałęzi których liście zwiędną w trakcie nie jest dobrym rozwiązaniem, zresztą co tu dużo mówić tak to powinno wyglądać