Widok

cd Ośrodek w Łapinie (roma)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny coś nasz wątek zginął w sieci i się nie podbija mimo nowych opini. Jutro jadę już wszytko zapiąć na ostatni guzik to już za dwa dni brrrrrr :):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bylam dzis w Romie i wlasnie byl slub w kapliczce, zimno bylo strasznie a panna mloda miala gole ramiona i dala rade. Slub trwal moze z 35 minut wiec nawet luz. Dekoracje skromne i malo kwiatow, ja chyba wezme jakas firme dekorujaca. Rowno za rok ja bede tam stala:)
A turysci wogole sie nie gapili tylko siedzieli u siebie w domkach. Jedynym gapiem bylam ja. Mysle, ze nie bedzie duzo obcych sie tam krecilo.
dziewczyny które miały niech umieszczą jakieś zdjątka, kurcze już było kilka ślubów w romie, albo nikomu się nie chce albo nie odwiedzały weselnika,
Hej,

czy któraś z Was bierze lub brałą ślub w kościółku św. Mikołaja w Czapielsku?? My tam bierzemy i chodzi mi o to czy tam są organy czy na klawiszach tylko ktoś gra?
ja bylam w romie pare dni temu, kierowniczka pokazywala zdjecia, i jak na moje oko dekoracje nie byly wcale skromnne :>
to zależy od tego ile kto da pieniędzy, jeżeli nic nie dopłacisz to będą skromne,

może też pokazywała zdjęcia gdzie dekorowała jakaś firma
raczej nie , jakos jeszcze tydzien temu tam bylam i rozmawialam z tymi dziewczynami co dekoruja (bardzo mile ) widzialam jak staranie prasuja wszystko, mowila ze co sobie wymysle to bede tak miec, jezeli czegos nie maja a bardzo bede chciala to miec to kupuje sama a oni po weselu odkupia to za pol ceny.
ja poprostu uwazam ze niektore dekoracje sa naprawde wiejskie.
zreszta kwestia gustu...a jezeli chce sie miec wystroj elegancki to niestety trzeba doplacic, no i ta kapliczka tez nie jest za bardzo przystrojona, kilka kwiatkow w doniczkach stoi i jakies biale szarfy wisza i to wszystko:)
Ale ogólnie przystrojenie jak widzialam było ok
no mi też się przystrojenie kapliczki nie podoba, te szarfy wyglądają jakby ktoś zarzucił prześcieradła od niechcenia,

ogólnie to mam ciocię, która ma kwiaciarnie i na prawdę pięknie robi bukiety, stroi też kościół na większe uroczystości, a w domu jak urządza kolacje czy jakiś obiad to pięknie stół wygląda,
po prostu ma niesamowity zmysł estetyczny,
tylko, że ceni siebie oczywiście i wcale jej się nie dziwie,
może po znajomości weźmie ode mnie mniej kasiorki, chociaż wątpię, bo wiem, że to nie łatwa praca,
jak stroi kościół to spędza tam co najmniej 4 godziny,
poszukam jakiś zdjęć może mam coś tam z jej dziełami to wam pokaże

heh ale jej reklamę zrobiłam ;p
kochane niestety nie mam żadnych rewelacyjnych zdjęć
znalazłam z przystrojenia na obchody jakiejś rocznicy

image
image
image

image

image
nie wiem jak wy, ale wydaje mi się że ma ciekawe pomysły
no nawet fajnie. A mi chodzilo tylko o przystrojenie kapliczki, ktore jest lekko tandetne, a namiot i reszta na wesele sa ok, tylko ta kapliczka, tam powinno byc jak z bajki, mnostwo kwiatow, bieli i swiec a oni stawiaja tam kwiaty w doniczkach jakies zdechle i tyle:(
moje mile panie dekoracja to kwestia dogadania sie jezeli stac was na firme dekorujaca ktora bierze kupe kasy to smialo tylko pozniej nie narzekajcie a kolezanka klima 245 niech wytlumaczy o jaka tandete chodzi a jezeli sie nie podoba kaplica to mamy piekne koscioly w okolicy pozdrawiam
ojjjj chyba pani co dekoruje się obraziła

proszę pani każdy ma prawo do własnego zdania, zdajemy sobie sprawę z tego, że kwiaty są drogie, ale powieszenie jakiegoś białego materiału na kapliczce nie załatwi sprawy, zawsze możemy wam panią które dekorują dopłacić za kwiaty, bo na prawdę ale umieszczenie gałęzi których liście zwiędną w trakcie nie jest dobrym rozwiązaniem, zresztą co tu dużo mówić tak to powinno wyglądać

image
racja i o taka dekoracje mi chodzi, tu widac starania , ze ktos wlozyl w to sercel
Dziewczyny, a czy wiecie jak przystrajany jest kościółek w Czapielsku?? Któraś z Was bierze tam slub, albo brała i czy są tam organy?? Proszę odpowiedzcie-z góry bardzo dziękuję :-)
do góry