Widok

centro obuwie, galeria szperk - proszę o opinie

co sądzicie o tym sklepie, jestem ciekawa Waszych opini? Macie jakies doswiadczenia zwiazane z reklamacjami w tym sklepie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja wole kupowac buty dobrych firm niz potem latac z reklamacjami, polecam buty caprice i wojas
ceny jak lasocki, a jakosc o niebo lepsza.
Cena sama mówi za siebie. Wolę kupić droższe a pochodzić wygodnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba wojas to akurat nie jest firma godna polecenia, jakiś czas temu zakupiłam sandały za nie małe pieniądze - po 1 dniu noszenia z obcasów powychodziły gwoździe - wojas nie chciał wymienić butów na nowe, 4 razy były reklamowane (za każdym razem odklejali podeszwę i zaklejali starą z powrotem). wysoka cena nie świadczy o jakości buta, np. mam buty ze skóry z deichmanna i nic się z nimi nie dzieje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
kupiłam w przeciągu miesiaca kilka par butów , fasony mają takie jakie lubię i czarny zamsz , którego w innych sklepach brak, cena rozsądna wiec mozna kupic kilka par i korzystać, bo przecież nie bedziemy nosić butów wiecznie. ogólnie fajny sklep i ciekawe wzory, nie wspominając o promocjach, ja polecam
cała sieć CENTR0 to wielkie chińskie guano omijać szerokim łukiem
zapraszam do Brzeźna, na ul. Gałczyńskiego, sklep odzieżowo - obuwniczy "vip", duży wybór obuwia skórzanego, dobrej jakości i polskich producentów ;) jeśli ktoś ceni sobie małe sklepiki, zapraszam :)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Kto zapuszcza włosy? :) (29 odpowiedzi)

Zabrałam się za zapuszczanie włosów - od lat miała krótkie, bardzo. Obecnie mija mi 4 miesiąc, są...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Jadłospis na ładną cerę (19 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

do góry