Widok
a propos stringow
wlasnie o to chodzi ze jak wejda 'tam', to ich nie widac. bo jakby sie cos odznaczalo na obcislych ubrankach, toby sie komus nie podobalo. kobiety kobietom zgotowaly ten los.
znam przynajmniej kilka kobiet, ktore utrzymuja uparcie ze stringi sa milion razy wygodniejsze niz 'normalne' gacie.
dla ciekawych: to tak jak z okularami. po pewnym czasie nie pamietamy o nich.
znam przynajmniej kilka kobiet, ktore utrzymuja uparcie ze stringi sa milion razy wygodniejsze niz 'normalne' gacie.
dla ciekawych: to tak jak z okularami. po pewnym czasie nie pamietamy o nich.
O proszę - cenzura chyba wróciła!
Cennzura nie lubi jak się ktoś wybija.
Cenzura go wtedy - buch obuchem - i odsyła do szeregu na koniec kolejki.
Przyszła Tu i posiedzi. To wersja prototypowo-testowa. Nie wiadomo jak się sprawdzi w praniu. Przetestujemy ją sobie. Cieszycie się?
Nooo - napiszcie, że się cieszycie ;-)
Cenzura go wtedy - buch obuchem - i odsyła do szeregu na koniec kolejki.
Przyszła Tu i posiedzi. To wersja prototypowo-testowa. Nie wiadomo jak się sprawdzi w praniu. Przetestujemy ją sobie. Cieszycie się?
Nooo - napiszcie, że się cieszycie ;-)
Wyjątek z wczorajszej sesji
(zrozumieją ci, którzy znają kawał o chomiku.
Co to takiego "Licz", można sobie wyszukać.
Paladyni to święci rycerze związani zwykle jakimś dobrym bóstwem, tępiący Zło dla zasady)
-Dlaczego ten licz jest owinięty taśmą?
-A, to wiedzą tylko paladyni.
-To może wiedzą też coś o mumiach...?
Co to takiego "Licz", można sobie wyszukać.
Paladyni to święci rycerze związani zwykle jakimś dobrym bóstwem, tępiący Zło dla zasady)
-Dlaczego ten licz jest owinięty taśmą?
-A, to wiedzą tylko paladyni.
-To może wiedzą też coś o mumiach...?
poranna audycja z zakładu
-> Stvoříčko
przyszedłem na wyraźne zaproszenie, za które pięknie dziekuję. Wciągnę się, popatrzę, podogryzam czasem, pośmieję z siebie samego i już zostanę.
a tak na marginesie- strasznie "czesko" się tu zrobiło, czyżbym miał się cieszyć, że w jakimś tam stopniu jest to moja zasługa ? ( o ja nieskromny, a co by na to wszystko powiedział dr Petr Jokes ?- mój uniwersytecki guru z gramatyki, literatury i historii czeskiej :)))
-> bruno grad
ale przecież ja nie tylko nie trzaskałem żadnymi drzwiami, ale nawet nie złożyłem wymówienia. Ja???? Najlepszy i jedyny normalny członek personelu medycznego szpitala w Leśnej Gó... a nie to nie ten serial. W każdym razie to ja nakręcam ten szpital. To, że kilku czubków uciekło ( jaka tam ucieczka, sam ich wypuściłem, niech zaznają wolności, wrócą i tak za kilka dni :))) ) nie znaczy jeszcze, że mam podawać sie do dymisji. Czy politycy tak robią kiedy coś splami ich honor ? No, to ja też nie muszę.
a o 5:35 z zakładowych głośników leci Lou Reed z "extasy". To wszystkich przebudzi na pewno.
przyszedłem na wyraźne zaproszenie, za które pięknie dziekuję. Wciągnę się, popatrzę, podogryzam czasem, pośmieję z siebie samego i już zostanę.
a tak na marginesie- strasznie "czesko" się tu zrobiło, czyżbym miał się cieszyć, że w jakimś tam stopniu jest to moja zasługa ? ( o ja nieskromny, a co by na to wszystko powiedział dr Petr Jokes ?- mój uniwersytecki guru z gramatyki, literatury i historii czeskiej :)))
-> bruno grad
ale przecież ja nie tylko nie trzaskałem żadnymi drzwiami, ale nawet nie złożyłem wymówienia. Ja???? Najlepszy i jedyny normalny członek personelu medycznego szpitala w Leśnej Gó... a nie to nie ten serial. W każdym razie to ja nakręcam ten szpital. To, że kilku czubków uciekło ( jaka tam ucieczka, sam ich wypuściłem, niech zaznają wolności, wrócą i tak za kilka dni :))) ) nie znaczy jeszcze, że mam podawać sie do dymisji. Czy politycy tak robią kiedy coś splami ich honor ? No, to ja też nie muszę.
a o 5:35 z zakładowych głośników leci Lou Reed z "extasy". To wszystkich przebudzi na pewno.
Bagginsowaty...dla Ciebie rowniez cieple pozdrowienia ...
Ps.Hmmm wiesz co?.....szkoda, ze napisales te przypowiesc o Rudolfie.........teraz ci" inni "pomysla , ze to o mnie....
Szkoda Bagginsie..... :(((
Nie jestem Rudolfem ...choc...naprawde zaluje go.....
I zaluje, ze taka przypowiesc wybrales....i to do Sedziego hmmmm
Wiem, ze jestem uczulony na ten hydepark....no, ale jakby moglo byc inaczej????-
i nie serwer laponski, a JAPONSKI...zapamietaj......jeszcze dziala , admin dal mi na razie spokoj...nie musze innego uzywac....
To nie bylo mile :(((
Bagginsowaty..... :(((((
Szkoda Bagginsie..... :(((
Nie jestem Rudolfem ...choc...naprawde zaluje go.....
I zaluje, ze taka przypowiesc wybrales....i to do Sedziego hmmmm
Wiem, ze jestem uczulony na ten hydepark....no, ale jakby moglo byc inaczej????-
i nie serwer laponski, a JAPONSKI...zapamietaj......jeszcze dziala , admin dal mi na razie spokoj...nie musze innego uzywac....
To nie bylo mile :(((
Bagginsowaty..... :(((((