Widok

česky krtek

westchnął.. ach jo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

post scriptum

a jak nie widac ze kobieta ma majteczki, to sie mozna zaczac zastanawiac, czy rzeczywiscie...

a propos stringow

wlasnie o to chodzi ze jak wejda 'tam', to ich nie widac. bo jakby sie cos odznaczalo na obcislych ubrankach, toby sie komus nie podobalo. kobiety kobietom zgotowaly ten los.

znam przynajmniej kilka kobiet, ktore utrzymuja uparcie ze stringi sa milion razy wygodniejsze niz 'normalne' gacie.

dla ciekawych: to tak jak z okularami. po pewnym czasie nie pamietamy o nich.

k nn

tak, malo cie znam, ale nie musze znac cie od podszewki, abym sie mogla wypowiadac na temat tego co do mnie piszesz. i nie mam z tego powodu kompleksow. ani urazow. ani niczego innego, wlacznie z poczuciem winy.

k nn

kazdy czlowiek sie zmienia, nie tylko na lepsze, bo w kazdej zmianie jest i to i to. nie jestes odkrywczy rowniez, piszac ze sie zmienilam. mialam na cale zycie pozostac slodkim 'dzieckiem gratki' (nie moje okreslenie) w dzwonach?

myslisz moze, ze umieram z ciekawosci, z kim rozmawiales?

k nn

a jednak mi sie nie chce.

czemu ty to dalej ciagniesz i ciagniesz. bez konca. wiesz, mecza mnie twoje wynurzenia.

Asystentko Zabójcy

To jest prototyp testowy, który się często psuje.
Gdzieś trzeba przetestować. Padło na HP.

Zwirzu

30 procent czegoś białego. Jest taka opcja?
Jeśli nie ma to poproszę o dodatkowe podpowiedzi...

wielki Bracie

Krystalicznie przeroczyste, złociste, czewone przezroczyyste, czy może z lekkim zółtawtym odcieniem. a może coś białego jak mleko?

Sędzio

Czy nie sądzisz że wybór przez ciebie takiej roli oraz ksywki jest przejawem chęci domonowania i narzucania swoich sądów innym?

Wielki Bracie

6, 8, 12, 30 czy 40%

Opiekunie drogi.....

Nasza radość nie zna granic...
Wprost umieramy z rozkoszy patrząc na Twoje poczynania...
Chyba coś Ci nie wyszło w tym teście.

O proszę - cenzura chyba wróciła!

Cennzura nie lubi jak się ktoś wybija.
Cenzura go wtedy - buch obuchem - i odsyła do szeregu na koniec kolejki.
Przyszła Tu i posiedzi. To wersja prototypowo-testowa. Nie wiadomo jak się sprawdzi w praniu. Przetestujemy ją sobie. Cieszycie się?
Nooo - napiszcie, że się cieszycie ;-)

Baggins

serio wierszyk ten wkleiłeś pod moją osobowość ? (jak pisze K.NN.?) - jeśli tak .... jest mi b. przykro :((( że nic a nic nie zrozumiałeś - a może się mylę ??
O co chodzi z tym lapońskim serwerem ??
(którego tutaj się tak bardzo lubi) - nie kumam ;))

Wyjątek z wczorajszej sesji

(zrozumieją ci, którzy znają kawał o chomiku.
Co to takiego "Licz", można sobie wyszukać.
Paladyni to święci rycerze związani zwykle jakimś dobrym bóstwem, tępiący Zło dla zasady)

-Dlaczego ten licz jest owinięty taśmą?
-A, to wiedzą tylko paladyni.
-To może wiedzą też coś o mumiach...?

poranna audycja z zakładu

-> Stvoříčko
przyszedłem na wyraźne zaproszenie, za które pięknie dziekuję. Wciągnę się, popatrzę, podogryzam czasem, pośmieję z siebie samego i już zostanę.

a tak na marginesie- strasznie "czesko" się tu zrobiło, czyżbym miał się cieszyć, że w jakimś tam stopniu jest to moja zasługa ? ( o ja nieskromny, a co by na to wszystko powiedział dr Petr Jokes ?- mój uniwersytecki guru z gramatyki, literatury i historii czeskiej :)))

-> bruno grad
ale przecież ja nie tylko nie trzaskałem żadnymi drzwiami, ale nawet nie złożyłem wymówienia. Ja???? Najlepszy i jedyny normalny członek personelu medycznego szpitala w Leśnej Gó... a nie to nie ten serial. W każdym razie to ja nakręcam ten szpital. To, że kilku czubków uciekło ( jaka tam ucieczka, sam ich wypuściłem, niech zaznają wolności, wrócą i tak za kilka dni :))) ) nie znaczy jeszcze, że mam podawać sie do dymisji. Czy politycy tak robią kiedy coś splami ich honor ? No, to ja też nie muszę.

a o 5:35 z zakładowych głośników leci Lou Reed z "extasy". To wszystkich przebudzi na pewno.

Bagginsie...wiem,ze wiesz ze to calkowicie rozne kultury....lecz...wiesz tez (chyba...) jak czytam wyrazy...Tyle razy tutaj

Przepraszam....
Spij spokojnie....

K.NN.

Czy naprawdę sądzisz, że popełniłem błąd literowy w słowie "lapoński" ?

Pozdrawiam, dobranoc.

asystenko:)))...dzieki za kartke wirualna :)))heheheh....ladne oczka masz ;)))) papapap

Ps. Z lekkim opoznieniem odebralem, lecz odebralem-a to chyba najwazniejsze? :)))

- N A K O N I E C ;jakos tak mi sie to wszystko "napisalo" w tej samej minucie....

Dobranoc.

Bagginsowaty...dla Ciebie rowniez cieple pozdrowienia ...

Ps.Hmmm wiesz co?.....szkoda, ze napisales te przypowiesc o Rudolfie.........teraz ci" inni "pomysla , ze to o mnie....
Szkoda Bagginsie..... :(((
Nie jestem Rudolfem ...choc...naprawde zaluje go.....
I zaluje, ze taka przypowiesc wybrales....i to do Sedziego hmmmm

Wiem, ze jestem uczulony na ten hydepark....no, ale jakby moglo byc inaczej????-
i nie serwer laponski, a JAPONSKI...zapamietaj......jeszcze dziala , admin dal mi na razie spokoj...nie musze innego uzywac....

To nie bylo mile :(((
Bagginsowaty..... :(((((

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry