Widok

chcę schudnąć, pomóżcie!

witam dziewczyny. ostatnio jestem bardzo przygnębiona, ponieważ mocno utyłam...przez ostatnie kilka lat (praca, dom, wszędzie samochodem, podgryzanie, mało aktywności fizycznej) tyło mi się tu i ówdzie, ale ostatnio zauważyłam, że przebrałam miarkę. z mojej dawnej wagi 55 kg skoczyłam na 68. poradźcie mi, co zrobić, żeby schudnąć chociaż te kilka kg...może jakieś rady o jedzeniu, piciu? z ćwiczeń to chyba najbardziej odpowiada mi basen, ale nie wiem, czy to wystarczy? pamiętam czasy, kiedy byłam młoda i atrakcyjna, czuję się teraz paskudnie. pomóżcie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ela? zuzia? kim w koncu jestes kobieto
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
ja schudlam z wagi 110 kg w 4 miesiace na 83 narazie i chce dalej czuje sie super polecam

www.konsultacje.elusialew.mojawaga.pl
ja trafilam do doktor Moniki Stołyhwo Gofron
jest super:) za mna ok 17 kg straconych kg.
I duzo dobrego na tym forum i na weselniku o p. doktor
nie jeść kolacji i słodyczy, aerobik 2x w tygodniu.

Ja tak schudłam w 3 miesiące 10kg. Dla mnie niestety było to za dużo, ale teraz uzyskałam normalną wagę.
image
olciaproncessa - tak się składa, że już nie jestem na diecie Dukana, a schudłam na niej bardzo miło i bezproblemowo, jak na razie nie ma jo-jo. Dla mnie ona jest skuteczna, jeśli mówimy o odchudzaniu. Bo inną kwestią jest utrzymanie wagi później ;-).

Co do skóry i cellulitu - cellulitu za bardzo nie miałam wcześniej, więc nie wiem, ale podobno znika ;-), natomiast skóra wraca do normy (choć pewnie genetyczne uwarunkowania też mają znaczenie).
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

wspomne jeszcze że dwa lata temu urodziłam drugie dziecko i po porodzie mam wciąż swoja wagę,nie wiem może poprostu jestem szczęściarą:)
parę lat temu sporo przybrałam na wadze:(byłam tak zwanym pulpetem.przy wzroście 158cm ważyłam 72kg.postanowiłam coś z tym zrobić.po pierwsze odstawiłam wszelkie cukry,ostatni posiłek jadłam najpóźniej o 18 godz.chleb zastąpiłam pieczywem chrupkim i zrezygnowałam z ziemniaków.codziennie wieczorem ćwiczyłam na steperze pół godziny,przed czym piłam herbatkę herbapolu "spalanie"
po 4 miesiącach schudłam 10 kg,minęło 5 lat a moja waga wciąż się trzyma.żadnych tabletek odchudzających!tylko siła woli,polecam i życzę powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.aniaodchudzanieblog.pl/dieta.php?d=dukana&gclid=CLbx9-OjuJ4CFVVu4wodP1RTlw a propos:) pewnie ta 3 minutowa to tez jakas porazka,
Twoj osobisty trener fitness, zajecia indywidualne i grupowe, na silowni i u klienta w domu, tel 695 519 424
hmmm dieta po ktorej nie ma efektu jojo? no chyba ze jest sie na niej caly czas, a to masakra, musze poczytac o tej super diecie, pozniej sie wypowiem
Twoj osobisty trener fitness, zajecia indywidualne i grupowe, na silowni i u klienta w domu, tel 695 519 424
polecam książkę "nie potrafię schudnąć" Dukana
dieta w niej opisana naprawdę działa i nie ma efektu jo-jo
image
JustynaArt a co ze zbędną skórą po schudnięciu tych 8kg? wciąga się? ;] a prawdą jest, że również znika cellulit? Książka jest super, całą przeczytałam i zamierzam dopiero w styczniu wypróbować dietę, bo teraz idą Święta i jest za dużo pokus ;)
Na diecie Dukana schudłam 8kg w 2,5 m-ca i trzymam wagę. Polecam. Wejdź w internet i poszukaj informacji, na allegro można kupić książkę pt. "Nie potrafię schudnąć" autora diety. Polecam, bo jest to skuteczna dieta, jeśli trzyma się zasad. I kilogramy od razu spadają, więc jest power do dalszego odchudzania. Duuużo centymetrów mi zjechało.
Ja schudłam przez ok 1,5 miesiąca ok.9kg, codziennie robiłam pod wieczór 100 pompek, biegałąm ok 2km i piłam dużo wody niegazowanej, no i oczywiście ostatni posiłek to o 18.00, byłam bardzo zadowolona.

Ale nie każdy ma tyle silnej woli ;)

Natomiast mam znajomą po 40-stce, która przez 3miesiące schudła opk 20 kg. Też ma prace siedzącą i wogóle, poszłąm więc do dietetyka, który zbadał jej poziom wody w organiźmie i ustalił specjalną dietę, to wszystko. Dodam, że je wszystkie produkty co dotychczas, z tym, że w odpowiednich ilościach tak by zdążyły się spalić w ciągu dnia.
Mam ten sam problem. W ubiegłym roku miarka się przebrała. Waga prawie 74/163-TRAGEDIA. Za namową koleżanek poszłam na tzw. ROLETIX (masaże na takich rolkach).
NIGDY!!! nie wierzyłam, że schudnę a tymczasem waga zleciała mi do 65kg.(przez 2 miesiące). Oczywiście cena za tę przyjemność zmobilizowała mnie aby mniej jeść. Na początku było ciężko ale później motywowała mnie świadomość, że waga idzie w dół
Wiem, że zmobilizować się nie jest łatwo. Silna wola, konsekwencja, ruch, dużo wody mineralnej.
Trzymam kciui.
Dodam tylo, że koleżanka z numeru 42 zleciała do 36/38.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Afrodyzjaki. Jakie znacie? Jakie polecacie? (8 odpowiedzi)

Wiem, że s,a afrodyzjaki w pigułkach, perfumach itd ale chciałem zapytac o afrodyzjaki naturalne...

Czy nadwaga może powodować problemy z erekcja? (5 odpowiedzi)

Mam problem z erekcją. Probowałem do tej pory żeńszenia i nie pomaga. Zmieniłem dietę i również....

Penis Complete szukam opinii (6 odpowiedzi)

Szukam opinii o tym środku. Chce kupić coś na powiekszenie penisa. I zastanawiam sie nad penis...

do góry