Widok

chce schudnqc a gubia mnue slodycze

Witajcie. Chce schudnac jakieś 10kg. Obecnie waze dość sporo. Brak mi jakiejś motywacji, siły itp. Wiem jakie błędy zywienuowe robię, oraz gubią mnie słodycze. Zajęcia typy fitness odpadają, myślałam o bieganiu wueczorem, nie wiem jak pozbyć sue slodyczy. Osiem lat temu mówiłam rozmiar40 obecnie jest 46. Wyniku badań tarczyca mocz krew są Okej. Jednak od dłuższego czasu mam juz nadciśnienie nie leczone póki co. Macie jakieś rady, sprawdzone suplementy przyspueszajace chudniecie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo fajna,dobra i mądra wypowiedź! :-) Pieczywo to wróg nr 1! rozpycha żołądek a zawarta w nim sól powoduje,że zatrzymuje nam się woda w organizmie w wyniku czego tyjemy na potęgę! Zaznaczam,że cukier też zatrzymuje wodę w organizmie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam ZESTAW OCZYSZCZAJĄCO - ODCHUDZAJĄCY z firmy Noble Health.Uczucie głody zdecydowanie mniejsze kilka kilogramów zeszło razem z uczuciem ciężkości. Co najważniejsze formuła oparta jest o ekstrakty roślinne, witaminy i minerały.

Zamiast suplementów lepiej pić herbaty ziołowe, np zielone. Mnie zawsze nachodzi ochota na słodkie po obiedzie, więc sięgam po kostkę gorzkiej czekolady albo zjadam owoca. Jeśli fitness w Twoim przypadku odpada to chodź na szybkie marsze, nad morzem najlepiej się chodzi :)

a ja zamieniłam słodycze na orzechy i suszone owoce, które sama przygotowuję. Np. suszone banany ! Żurwawina też jest ok, jeśli chodzi o zdrowe zamienniki słodkości :)

Ja też uwielbiam suszone owoce. Spróbuj też daktyli :)

Ja walczę z moimi nadliczbowymi kilogramami na kilka sposobów jednocześnie. Przede wszystkim ograniczyłam spożywanie słodyczy, słonych przekąsek, fast foodów i tłustych produktów, przestałam podjadać przed pójściem spać i odstawiłam słodkie, gazowane napoje. Do tego kupiłam sobie rower i Zaczęłam tez regularnie chodzić na siłownię. Jeśli zależy Ci na szybkim zrzuceniu wagi, możesz zdecydować się na jedna z diet. Ja przez jakiś czas stosowałam jogurtową i byłam z niej w miarę zadowolona. Po prostu poczytaj w internecie opinie o różnych dietach i wybierz tą, która najbardziej Ci odpowiada i jest bezpieczna. Warto także zastanowić się nad sumplementacją czy środkami przyspieszającymi redukcję wagi. Z mojej strony mogę polecić Sibutramine która zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to pisz czy dzwoń do Kasi, kom 739 202 359. Z mojej strony szczerze polecam. Powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cukier uzależnia, więc myślę, że najlepiej jest odstawiać go stopniowo żeby uniknąć bólu głowy. No i ogarnąć całą dietkę, jak się je wartościowo to ochota na podjadanie słodyczy jest mniesza. Można się też wesprzeć chromem, jego niedobór powoduje zwiększoną ochotę na słodycze.

Też uważam, że stopniowe ograniczanie jest najlepsze. Z czasem gdy organizm się nieco odzwyczai, to można zastępować słodycze np. owocami i innymi zdrowymi przekąskami. Jak się człowiek przyzwyczai, to nawet słodzona herbata lub kawa są za słodkie.

Tez tak macie, że każda dieta w 100% nie miała sensu, suplementy nie działają tak cudownie jak na reklamach??? tj. W moim przypadku kiedy przechodziłam na dietę traciłam kilogramy i w ciągu miesiąca one wracały. Więc sięgnęłam po tabletki. Kupiłam od Natalii Meridię, bo o niej dziewczyny pisały najbardziej pozytywnie. Pierwszy tydzień 2kg mniej, po 6 tygodniach 10 kg! Do dnia dzisiejszego waga jest cały czas utrzymana. Wróciłam do ciuchów przed ciąży, a myślałam, że nigdy nie będzie to możliwe, od dłuższego czasu wreszcie dobrze czuję się we własnej skórze. Jeśli macie jakiekolwiek pytania czy chcecie dowiedzieć się czegoś więcej to polecam skontaktować się z Natalią (kom.733 566 390), każdy kto zamawiał od niej wie, że to 100% jakości i pewności. Polecam

Może trochę je ogranicz i poczujesz się lepiej.

A ile placilas? Bo teraz znów jest lek o podobnym działaniu dostępny w aptece na receptę :) i to z pewnego źródła
Najlepszym na odchudzania jest seks ,wtedy spala się najwięcej kalorii , nigdzie nie spalisz więcej

Wiesz to też czasem tak jest, że człowiek ma na coś ochotę i..już. Po prostu. Ja w trakcie diety miałam problem ze słodyczami i to bardzo, więc wiem o czym mówisz. Ale przestałam być dla siebie taka surowa i pomogło! Po prostu wybrałam odpowiednie zamienniki słodyczy. Możesz sobie kupić e-booka Fit Słodycze tam masz mnóstwo fajnych, wartościowych zamienników słodkości. I są pyszne:) To jakby jeść ciastko i mieć ciastko ;)

Moze na początek spróbuj nie rezygnowac ze slodyczy całkowicie, tylko ograniczyc ich ilosc i zamienic slodycze sklepowe na domowe przysmaki, slodzone midem.

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (404 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (39 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

hotel spa - gdzie się wybrać z mężem na romantyczny weekend? (112 odpowiedzi)

dziewczyny poradzcie mi...do jakiego hotelu wybrać się na romantyczny weekend ze spa z mężem...

do góry