Widok

chirurg dziecięcy - sprawy chłopięce

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
możecie polecić dobrego chirurga dziecięcego od męskich spraw ? :)
najlepiej jakby był na NFZ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W sensie chirurga-urologa? w szpitalu wojewódzkim przyjmuje dr Komasara- my jesteśmy zadowoleni. Przyjmuje chyba też w Swissmedzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
DR GOŁĘBIEWSKI - PRZYCHODNIA PRZYSZPITALNA W KOLEJOWYM BĄDŹ PRYWATNIE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w. - tp zalezy do czego konkretnie, tzn do jakiej dolegliwości, ja polecam lekarza ze szpitala w Wejherowie, tam tez przyjmuje, wiem, wiem ze to daleko ale warto.

jak cos wiecej bedziesz chciala to pisz, chetnie pomoge.
dla synka, potrzbuję konsultacji, pediatra skierowała nas w zeszłym roku z powodu napletka, a chirurg od ręki stwierdził że tylko operacyjnie i wypatrzył też podwójne ujście cewki co podbno też operacyjnie do sprawdzenia, ale za rok, rok minął i musimy udać się ponownie na konsultację,
a kto przyjmuje w Wejherowie ?
my jesteśmy z Gdyni, więc i Gdańsk i Wejherowo daleko, ale możemy podjechać jeśli faktycznie jest to dobry specjalista
my jesteśmy z Gdyni, więc i Gdańsk i Wejherowo daleko, ale możemy podjechać jeśli faktycznie jest to dobry specjalista
dr Zarzecki z Redłowa, przychodnia na Żwirki i Wigury
potwierdzam, dr Zarzecki jest świetny, my jesteśmy po konsultacjach i zakwalifikowaniu na operację spodziectwa dość skomplikowanego, chodziliśmy na żwirki i wigury, operacja w redłowie
ja polecam dr Fornala z przychodni na Dąbrowie. co prawda wizyta płatna, chyba 80zł to było ale zabieg synek miał w chirurgi dnia jednego na Dąbrowie dzięki czemu nie był w szpitalu trzy dni a 5 godzin :) no i nie czekaliśmy długo bo dwa miesiące.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jaki był koszt zabiegu??
podbijam, ile kosztował zabieg w przychodni ?
zabieg kosztowal tyle co dwie wizyty u dr bo trzeba do niego pojsc zeby zapisal i pozniej na zdjecie szwow.
Ja polecam Jerzy Zarzecki , supwr chirurg i podejscie do dziecka, przyjmuje w redłowie
Warunki ok;), oddzial po remoncie, tylko jakis materac trzeba wziąść ze soba, bo nic nie dają/"dawali rok temu
Dr komasara ratuje dzieciom zycie jest najlepszy

jaki to byl zabieg? nas w srode czeka na wnetrostwo

A gdzie robisz ten zabieg tzn ktory szpital?
Ja tez szukam dobrego chirurga dzieciecego . Synek ma problemy z zalatwianiem się . To skomplikowane . Proszę o odpowiedz .

A czy już macie diagnozę jakiego typu problemy? Jeżeli tak to polecam chirurgów z Copernicusa, na czele z dr Czauderną. Mojego synka zdiagnozowali (ale my zaczynaliśmy od gastroenterologa dra Marka), poprzez operację i teraz badania kontrolne.
Polecam dr Wyrzykowskiego,przyjmuje w GUMed na NFZ i w swissmed .

Dr Wyrzykowski głównie zajmuje się poważnymi zmianami skórnymi, problemy z zaparciami, jelitami to bardziej prof. Czauderna, dr Królak. Akurat synek ma obydwa problemy. Faktem jest, że chyba cały zespół lekarzy z oddziału chirurgii jest godny polecenia. Do dra Wyrzykowskiego są dość odległe terminy wizyt, jeżeli cena nie gra za bardzo roli, a problem mocno skomplikowany polecam wizytę prywatną u prof. Czauderny. Przyjmuje w Sanitas w Gdańsku.

Na Żwirki i Wigury u Chirurga Wojciechowskiego jak dobrze pamietam dostaliśmy skierowanie na zabieg( nadmiar napletka i wędzidełko) do szpitala w redlowie, zabieg odbył sie bezpłatnie w znieczuleniu ogólnym, 3 dni. Oddział zadbany i czysty, jedt świetlica dla dzieci, pełna zabawek, książek, telewizor nawet jest. Tak jak napisał ktoś wyżej trzeba sobie zapewnić matę do spania, jeśli ktoś niema mozna wypożyczyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mogę polecić chirurga dziecięcego (robiliśmy u niego chirurgię jednego dnia), we Wrocławiu.
Warto się przejechać.
https://sky-med.com.pl/chirurgia-dziecieca/chirurgia-dziecieca-jednego/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pomóżcie-pomysł na własny biznes (106 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

do góry