Widok

chrypka u niemowlaka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam, Moja Zosia wczoraj była pierwszy raz na basenie, przez cały dzień nie miała żadnych objawów a wieczorem mocno płakała przed zaśnięciem, albo była tyle zmęczona albo ja brzuszek bolał. Myśleliśmy, ze to brzuszek bo zjadła wczoraj całe jabłuszko i potem puszczała mega bąki, no i w płaczu zasnęła i spała ładnie do 9 i obudziła się z chrypką:(
czy daje się coś dziecku na ta chrypkę??

poza tym jest pogodna i się pięknie bawi:)
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kuba miał włąśnie wirusowe zapalenie gardła- objawy gorączka i katarek lek., płakał przy zasypianiu i jedzeniu budził sie w nocy. u lekarze dostał wapno, wit c i ibufen.
możesz kupić Tantum verde i popsikać gardełko , mogla sie napłakać i stad chrypka ale może też być tak ze opary chloru z basenu podrażniły jej gardło - ja sama tak mam , że po basenie przez jakiś czas mam chrypę
no właśnie nie ma ani kataru ani gorączki
tylko chrypka
imageimage
u mnie mała ma chrypke jak sie duzo na płacze :)
chyba też od płaczu, bo wczoraj pierwszy raz tak mi płakała:/

już zrobiłam inhalacje, mam nadzieję, że szybko jej przejdzie
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

do góry