Widok

ciasta, torty

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie zamawiacie tory i ciasta na wesele??
czy ktoś zna jakąś dobrą cukiernie, gdzie są dobre torty, ciasta, lub kogoś kto piecze dobre ciasta i torty???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my tort zamaiwamy u Sowy a ciasta mamy z knajpy już zapewnione w cenie... jest tutaj taka Pani któa podobno piecze rewelacyjnie Bernadetka (poszukaj namiarów we wcześniejszych wątkach :)

dzieki za info, mozesz podać mi jeszcze gdzie jest ta SOWA?
jest na Zaspie w ETC, we Wrzeszczu na przeciwko Manhatanu tylko że po drugiej stronie ulicy (po tej co Galeria Centrum) i w Głównym chyba na Tkackiej :)

My zamawiamy w cukierni WZ torty z tej cukierni nie są robione na kremach tylko na bitej smietanie. Od wielu lat na każda impreze zamawiam torty i gościom bardzo smakują. Bedziemy mieli 3 pietrowy o smaku truskawkowym , brzoskwiniowo-cytrynowym oraz czekoladowo-orzechowym.
bardzo fajna cukiernia jest w Pruszczu, ale to pewnie trochę za daleko co? robią ciasta bardzo smaczne, niesztuczne, smakują jak domowe, świeżutkie i wkładają tam całe serce. Zamawiam tam na każdą okazje od wielu lat. Jak raz byłam z reklamacją (niezawinioną przez nich) dostałam nową podwójną porcje. Można się co do wszystkiego ugadać i wogóle jak z ciocią zza ściany ;) Bardzo polecam,
do góry