Widok

ciepło się zrobiło to motory i quady ćwoków bojańskich ruszyły

będę tępić gnojarstwo
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ciekawe rzeczy piszecie, ja dwa dni temu rozmawiałam z naszym dzielnicowym z Szemuda to mi powiedział, że jak jest motorek zarejestrowany a ty masz uprawnienia to możesz sobie jeżdzić i żużlować, tylko nie w lesie, a po drogach jak np. P. Hebla jak najbardziej. Dzwonić na policje sobie możecie oni dają tylko pouczenie bo nie podstaw prawnych do żadnego mandatu. Motorem to siebie zabijesz a nie przykładowo 5 osób. Zawiść zżera ludzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ty k...a debilka jesteś i tyle. Co ma zazdrość do robienia sobie i innym krzywdy. Za zabranie czyjegoś życia mandatu debilko nie dają. Ale jak trafisz do pudła i cię dojadą za zabicie np: dziecka to p...o zrozumiesz że jest za późno i już tak mordą nie będziesz.

Wszystkie te debile są mądre i chojraki jak im zwraca się uwagę to słychać "spitalaj" ale jak jest tragedia to kozak stoi i ryczy.

Je...a w d*pę patologia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na ul. Pawła Hebla jest ograniczenie do 30 km/h ( patrz znak drogowy )- to tyle jesli chodzi o podstawę prawną. Drogi prostopadle do niej np. Rumiankowa, Ziolowa, Mietowa itd. są drogami równorzędnymi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Rozkłady ZKM Bojano - Gdynia (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy wiadomo coś o planach zwiększenia liczby kursów autobusów na trasie Bojano...

Światłowód w gminie Szemud (15 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

do góry