Widok

ciepło się zrobiło to motory i quady ćwoków bojańskich ruszyły

będę tępić gnojarstwo
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Na ul. Pawła Hebla jest ograniczenie do 30 km/h ( patrz znak drogowy )- to tyle jesli chodzi o podstawę prawną. Drogi prostopadle do niej np. Rumiankowa, Ziolowa, Mietowa itd. są drogami równorzędnymi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ty k...a debilka jesteś i tyle. Co ma zazdrość do robienia sobie i innym krzywdy. Za zabranie czyjegoś życia mandatu debilko nie dają. Ale jak trafisz do pudła i cię dojadą za zabicie np: dziecka to p...o zrozumiesz że jest za późno i już tak mordą nie będziesz.

Wszystkie te debile są mądre i chojraki jak im zwraca się uwagę to słychać "spitalaj" ale jak jest tragedia to kozak stoi i ryczy.

Je...a w d*pę patologia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ciekawe rzeczy piszecie, ja dwa dni temu rozmawiałam z naszym dzielnicowym z Szemuda to mi powiedział, że jak jest motorek zarejestrowany a ty masz uprawnienia to możesz sobie jeżdzić i żużlować, tylko nie w lesie, a po drogach jak np. P. Hebla jak najbardziej. Dzwonić na policje sobie możecie oni dają tylko pouczenie bo nie podstaw prawnych do żadnego mandatu. Motorem to siebie zabijesz a nie przykładowo 5 osób. Zawiść zżera ludzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Święta prawda :) Wypróbowana. Skutecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak nie chce się Szemudowi wysłać patrolu na interwencję albo nie przyjadą pomimo przyjęcia interwencji. To pytajcie przy zgłoszeniu telefonicznym o nazwisko, stopień i piszcie do Komendanta Wojewódzkiego na drugi raz na piar.. cie przyjadą.
Ja dzwonię do Wejherowa, że jeżdżą motorami. Tylko na początku oporował jakiś policjancik ale gdy spytałam o nazwisko i stopień to zaraz przyjechali. Teraz szybko przyjeżdżają.
a ten z toledo to ktorys gawke z ubojni...
nie wiem na która policje dzwonicie... ostatnio pod moim domem dzieci mialy bardzo ciekawa zabawe ale troszke niebezpieczna, dzieci ok 10-12 lat mialy skuter i ciagnely za soba wozek z dwojgiem dzieci po kilku metrach zaliczyli nieciekawie wygladajaca krakse. Zadzwonilem na policje (997) dodzwonilem sie do sopotu przekierowali mnie na leszczynki nastepnie na karwiny pozniej do wejherowa i wtedy dostalem nr do policji w szemudzie ktorzy oczywiscie nie przyjechali. Polska policja jest taka nieudolna ze nastepnym razem pojde takim dzieciom wpier***** a nastepnie zdemoluje im ten odkurzacz

to rozszarp

albo zadzwoń na policję do Wejherowa. Przyjeżdżają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tylko że my ludzie i nasze zwierzęta domowe jesteśmy zarąbiście narażeni na działania taki debili. zachowanie takie głąba za kółkiem wyzwala u mnie takie pokłady złej energii że jestem w stanie rozszarpać takiego durnia a to już jest krok od tragedii i tak naprawde to wszystko w obronie własnej!!!

nie mozna jeździć

oprócz ludzi sa ptaki i zwierzęta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znam ten bol. Jezdze duzo na rowerze po mogloby sie wydawac bezpiecznych bocznych drogach. Jak taki mlot bez mozgu mnie wyprzedzi calym pedem to tylko chmura kurzu mi zostaje do podziwiania. Wspolczuje tym , ktorzy przy tych drogach mieszkaja.
UWAGA ! nowi debile za kierownicą nr 1. to pacjent w starym srebrnym kanciatym seacie toledo GWE zasuwa ul. hebla jak porąb a nr.2 to czarne vento z opisaną tylną szybą to chyba ktoś z rodziny tego od seat bo tak samo zasuwa i tak samo beret zryty. Genetyczne uszkodzony debil.

Pozdro dla wszystkich takich debili!
Można jezdzić po drogach publicznych tam gdzie nie ma duzego ruchu

tylko trzeba znaleść odpowiednie miejsca
Teraz jak zadzwoni się po policję to zaraz przyjeżdżają więc skoro nie rozumiesz że prawo zabrania a ty masz ochotę płoszyć ptactwo i leśną zwierzynę to są na ciebie paragrafy
na quadach fajnie się jezdzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zatrzymać taką kurkę wyciągnąć kluczyki i w pole w*********** nie szuka pała jedna!!!
A co masz do rowerów baranie? Dlaczego niby ktoś, kto uzywa siły własnych mięsni, nie smrodzi, nie halasuje ma byc niby tym głupim? To chyba tobie brak oleju w glowie. Brykaj sobie dalej na motorku fajfusie, moze twoja nerka mi sie przyda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie ma reguły na idiotę. Czarny pasat nr. rej na W. typowy idiota, tuman za kierownicą jeździ z taką prędkością, że kurz po pięciu minutach opada. Ma w doopie to, że przy drodze mieszkają ludzie. Droga od anteny do Bojana
jakoś nikt nie pisze :(

Inne tematy z forum Bojano

Światłowód w gminie Szemud (15 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Wszyscy jesteśmy śmieciarzami (5 odpowiedzi)

A przynajmniej tak wyglądają podjazdy większości domów w Bojanie. Śmieciarka odbierająca odpady...

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

do góry