Widok

ciepło się zrobiło to motory i quady ćwoków bojańskich ruszyły

będę tępić gnojarstwo
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
a masz jakis sposob?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Będe wspierł ciebie duchowo, też mnie to wnerwia jak takie ćwoki gnają kiepskimi drogami, wzniecając tumany kurzu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
sobie możesz tępić... swoje nerwy.

młodzi ludzie szaleją, tak już jest i nie poradzisz nic.
I lepiej żeby sobie pojeździli niż mieli ćpać czy chlać.

A ty młody nigdy nie byłeś?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kierowcy motocykli i quadów mają takie samo prawo do korzystania z drogi jak Ty. Nie wiem jak zamierzasz "tępić" to "gnojarstwo", ale jeśli faktycznie chcesz im utrudniać jazdę, to czyni Ciebie gorszym gnojem od nich.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jestem "gnojem" i "ćwokiem", i co mi zrobisz?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
do tego z lasu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dla Ciebie jeszcze erotomanem. Z takiego samego lasu "bi" jak Ty jestem. Z lasu zwanego "bojanem".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hałasowanie quadami i motorami mogę z ręką na sercu nazwać buractwiem i gnojarstwem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
dzisiaj taki peda na niebieskim dziadostwie pędził po drogach mając innych mieszkańców w doopie. To że inni tymi drogami jeżdżą do pracy i wożą dzieci do szkół ma w rowie, rozjedzie zakurzy bo ma frajdę. Kiedyś ktoś się wnerwi i załatwi ten problem małocywilizowanymi środkami. Jak widać powiedzenie z kabaretu "chamstwu należy się przeciwstawiać chamstwem i godnościom osobistom" dalej aktualne
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jestem motobikerem od prawie trzydziestu lat i nie podoba mi się styl jazdy panów na quadach i crossach. Kolesie z Gdyni pakują swoje maszyny na wózki i przyjeżdżają do Bojana dać upust emocjom, kurząc, hałasując i stwarzając zagrożenie (kilka lat temu jeden z nich śmiertelnie potrącił dziecko). Motory są dla ludzi mądrych. Głupcy powinni przesiąść się na rowery. Popieram
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Popieram, motory są dla ludzi mądrych ale niestety często jest tak że ludzie bezmyślnie kupują takie maszyny swoim dzieciom tak jak Pan Motowidło kupił jakiś czas temu swojemu synowi następnie On miał bardzo poważny wypadek w którym zresztą stworzył sytuację zagrażająca życiu nie tylko samego siebie ale też dzieciaków wychodzących ze szkoły, po dość długiej rehabilitacji znowu szanowni rodzice pozwalają mu jeździć i stwarzać zagrożenie dla innych.
Pytanie tylko kto powinien zostać ukarany? Dziecko czy nieodpowiedzialny rodzic?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rodzic, zdecydowanie. Kara finansowa, żadna inna nie jest skuteczna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
rodzic który kupuje dziecku motor powinien kupić również trumnę, to nie jest fikcja to jest prawda. Tylko rodzice bez wyobraźni myślący ze ich dzieciak jest inny kupią motor.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
szkoda ze tak dużo gadacie o motorach i quadach a nie o zasuwających starch golfach, audi i innych guanach które zasuwają tak że aż strach wyjśc z dzieckiem na rower.
Ale od dziś wszystkie zasuwające wsiuny uwaga na spacer kamień w dłoń, a kosa do kieszeni jak kamień nie da rady to kosa da. Wszystko w obronie własnej oczywiście. Jak grzecnie prosisz to frajer jesteś, może poprostu te rąbane patałachy muszą się bać.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tepicie bo zazdroscicie tych motorow i quadow. Pewnie was nie stac albo stara wam nie pozwala bo jestescie przydupasami.A ja jezdzilem i bede jezdzil i mam was gdzies.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
bo pewnie starej już nie ma. co będzie z d*pkiem mieszkać pod jednym dachem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
bys sie zdziwil, za moja to jeszcze sie oglodaja. bo twoja juz do swiezynek nie nalezy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Abc wciągnij słomę do butów bo ci w niej głupkowato.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem chłopie czym jeżdzisz, ale jestem pewien że jest to przedłużenie twojego małego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Sołtys Bojana odwołanie (19 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (720 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

do góry