Widok

uck - czy łatwo dostać się do laboratorium?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
muszę zrobić pełnopłatnie prawie 10 badań krwi. na razie porównałam sobie ceny z laboratorium bruss i w uck (wg cennika na stronie). różnica kolosalna - 50zł! na plus dla uck. mają o jedną czwartą taniej niż w bruss.
tylko czy w uck nie ma problemu, żeby zrobić badania? mogę tylko w najbliższy wtorek, nie odejdę z niczym? są jakieś kolejki uprzywilejowane, przez które może mi się nie udać? o której najlepiej tam być? i do której pobierają krew?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się ta rejestracja internetowa to bzdura .Czekam już 40min na pobranie choć byłam przed innymi no ale czekakałam z nr z internetowej rejestracji. Jestem wkurzona miało być szybko i bez czekania .Jedna wielka ściema
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tymi numerkami jest tam jak w urzędzie i niestety tak samo jak w urzędzie często coś zostanie załatwione nie tak jak trzeba... ja ostatnio zrobiłam zlecenie na dożo badań krwi i moczu, nawet musiałam wykupić od nich specjalny pojemnik na mocz z pipetą bo innych nie uznają, zapłaciłam łącznie ok 300zł...i co się okazało? Pani w kasie zapomniała mi nabić na rachunek badanie moczu i badanie to nie zostało wykonane. A próbka oddana, za pojemnik zapłacone. W koszcie 300zł za całe badania to już mogli ten głupi mocz zrobić, a nie tylko potem człowiek ma problem bo badań na czas nie ma. Wolę iść do Brussa, tam takich pomyłek nie ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zarejestruj się przez internet na godzinę która Ci odpowiada
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od wielu lat chodzę do labolatorium w UCK. Jestem bardzo zadowolona z numerków, które pozwalają wykorzystać swój czas, a nie stanie i pilnowanie kolejki. Miałam okazję wielokrotnie patrzeć na ręce pielęgniarek, które pobierają krew. Profesjonalizm, zdecydowanie,fachowość i serdeczność. Słyszałam również opinie, że jak w innym miejscu nie pobiorą to w UCK zawsze. POLECAM!
No to znając życie będzie problem bo lekarz mojej babci powiedział, że kopię może otrzymać ale musi sie z tym zwrócić do laboratorium...
jeśli były robione prywatnie , to mozna je zobaczyć na stronie internetowej lub odebrać - a jeśli na skierowanie od lekarza prowadzącego z uck , to wkładają badania do karty pacjenta i tylko na kolejnej wizycie u lekarza można je zobaczyć... - przynajmniej tak mi jakiks miesiąc temu wyjasniła to pani w okienku lab. tułmacząc ,ze badania są własnością uck , ale generalnie to bardzo polecam to labolat. - ciężko choruję , więc mam doświadczenie w wielu labolatoriach , w uck nie dość że wyniki są wiarygodne , to jeszcze ceny bez porównania niższe ( jak się robi prywatnie)
Może i 8:) A orientuje się ktoś w jakich godzinach można odebrać wyniki? Potrzebuję kopię badań mojej babci - rozumiem, że wydadzą na podstawie upoważnienia?
odkąd kojarzę, to jest cały czas w tym samym miejscu, ale to jest chyba budynek 8 a nie 7
W którym budynku jest teraz laboratorium?Coś zmieniło się po przeprowadzce bo kiedyś to był chyba nr 7
W Gdyni można robić badania w laboratorium przy szpitalu w Redłowie, też jest taniej niż w Brussie.
ludzi nie ma prawie w ogóle - bywam około g. 10.00.
hejka,

mam pytanie, czy laboratorium uck w soboty też jest czynne? jeśli tak to od której pi razy drzwi i czy mam nastawiać się na sporą liczbę ludzi?

Z góry wielkie dzięki :)
Dzięki.
co do kolejek to za każdym razem jak byłam to były niewielkie, laboratorium czynne chyba od 7.30, ale głowy nie dam za tę informacje:)
dzięki, to juz coś :-)
mamcia wiem tylko tyle, że wchodzisz wejściem głównym (od Klinicznej) główny budynek, laboratorium jest na parterze, korytarzem na prawo, pokój nr 10 . Co do godzin i kolejek to nie wiem.
kto mi podpowie z Kliniczną bo nie będę miała rano czasu żeby szukać _ wejście od Klinicznej czy od Kochanowskiego ? czy lab jest czynne od 7:00? Czy ktos był tam ostatnio i czy była kolejka bo nie wiem ile spóźnię się do pracy a muszę to jakoś w przybliżeniu określic .
no mi wczoraj babka powiedziała, że mam czekać w kolejce, bo rejestracja internetowa jest tylko do rejestracji a nie do pobieralni. Przede mną były dwie babki też z rejestracji internetowej i też musiały czekać.
Dziewczyny podpowiedzcie gdzie jest wejście do laboratorium na Klinicznej? I od której czynne, muszę pójść jutro-pojutrze i nie chciałabym szukać :)
szkoda, że nie ma takiej konkurencji dla bruss w gdyni
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

psi fryzjer - moze macie kogos sprawdzonego? (12 odpowiedzi)

j/w najchetniej w okolicach Żabianka, Zaspa, Przymorze, Brzeźno

nie daje rady,mam juz dosc...... (27 odpowiedzi)

Musze sie wygadac,przepraszam ze tu ale nie mam komu;( Mam 26lat i okolo 100000tys dlugu przez...

Pompa ciepła (25 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry