Widok

co do tarcia buraczków ?????

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czym trzecie ??? ja już mam dosc ręcznej tarki i zastanawiam się co kupić aby sie nie rujnować na jakiegoś wypasionego robota co będzie stał w szafce bo nie będzie mi się chciało rozkladac go :-)
doradzicie cos ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale jaki macie ten blender takie coś jak Dejwi . bo to taki w zasadzie mini -robot juz ...ehh chyba czeka mnie wydatek
Ja mam i blender i tarkę ale jeśli o buraczki chodzi to na tarce :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
polecam blender :) wszelkie tarki i wieloczęściowe roboty się nie umywają; mniej mycia i paznokcie całe ;))
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
Najmniej roboty: zmielić maszynką do mięsa z sitkiem o dość dużych oczkach. Jednak przy mieleniu buraczki ulegają zgnieceniu i traci się sporo soku.
Przydatna jest też ręczna szatkownica do warzyw (takie walcowate pudełko z ostrzami i korbką :)
Nie zajmuje dużo miejsca a przydaje się dosyć często (jesli ktoś regularnie robi sałatki czy surówki)
od czasu jak go sobie kupilam zaden ROBOT w miom domu nie zagości !!

ja mam blender i do niego miske z nozami do tarkowania
tylko on ma takie grubsze noże do tarkowania - idzie sie przyzwyczaic - choc na poczatku troche bylam zflustrowana

wsio male i WIECZNIE W UZYCIU

http://www.juka.pl/cena,3571,braun_blender_mr_550_fp__hc___stare_oznaczenie_:_mr_6550_m_fp____hc__.html

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry