Odpowiadasz na:

Re: co dziś na obiad cz. 22 - wiosenna:)

aga ja dodaję creme fraiche, ale w Polsce nie ma więc wzięłabym taką do gotowania, żeby się nie zważyła, na pewno wiesz jaka śmietana będzie dobra:) a co do kaparów ja dawałam w zalewie, te w soli... rozwiń

aga ja dodaję creme fraiche, ale w Polsce nie ma więc wzięłabym taką do gotowania, żeby się nie zważyła, na pewno wiesz jaka śmietana będzie dobra:) a co do kaparów ja dawałam w zalewie, te w soli pewnie mają mocniejszy smak więc dałabym mniej

u mnie dziś na obiad zapiekanka z makaronu pełnoziarnistego, mielonej wołowiny, suszonych pomidorów, z czosnkiem i świeżą bazylią posypana mozarellą:)
a na jutro marynuję polędwicę wołową

zobacz wątek
12 lat temu
~koza

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry