Odpowiadasz na:

Re: obiad

szpinak na maśle podsmażasz z czosnkiem przez praske przeciśnietym,
doprawiasz do smaku, dodajesz pokruszoną fete i wbijasz jedno jajo. i to już.

wykładasz farsz na podpieczone... rozwiń

szpinak na maśle podsmażasz z czosnkiem przez praske przeciśnietym,
doprawiasz do smaku, dodajesz pokruszoną fete i wbijasz jedno jajo. i to już.

wykładasz farsz na podpieczone wczesniej ciasto francuskie, tarkujesz żółty ser zeby fajnie sie razem posklejało, zaklejasz drugim płatem ciasta francuskiego (surowego) i pyk na 10 minut do gorącego pieca.

jeny...dziś jest taki gorąc, ze ja chyba nic nie zrobię.....mam za to pyszneee truskawki:p

zobacz wątek
12 lat temu
~aśku_85

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry