Widok

co jeżeli kupię bilet w WIZZAIR i nie polecę ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co jeżeli kupię bilet w WIZZAIR i nie polecę ? słyszałam że dostaje się wtedy karę pieniężną - ktoś coś wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeczytaj regulamin, ja nie poleciałam i nic się nie stało ale to było kilka lat temu
ostatnio moja mama miala wykupiony bilet, ale nie mogla poleciec- nic sie nie stalo
image image
oczywiście nie dostała zwrotu za bilet :)
image image
Stracisz kase za bilet i tyle.
imageimage
karę????!!! no bez jaj ;-) mam nadzieję, że to pomyłka albo zart.
Chociaż jak mamy latać na stojąco, to wszystko jest mozliwe....
po prostu tracisz kasę za bilet.
Gdy latamy tanimi liniami lotniczymi, po nie wykorzystaniu biletu - nie dostajemy żadnej kary pieniężnej - ale też nie mamy szansy odzyskać już wydanych pieniędzy.

http://fifitravel.pl/

http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000787572127
oczywiscie ze mozna odzyska pieniadze, nie cala kwote ale cos sie tam dostanie, zalezy ile za bilet sie zaplacilo, jak 200zl to szkoda fatygi i oplaty za zwrot oraz infolinie pokryja sie z 200zl. natomiast jak zaplacilismy pow.600zl to warto postarac sie aby czesc oddali.

A kary oczywiscie nie ma.

ps FiffiTravel cos slabo poinformowani jestescie jak na biuro podrozy. slabiutka ta wasza autoreklama
Szanowna Pani Anno,

Tanie Linie Lotnicze zwracają opłaty za niewykorzystany bilet w bardzo wyjątkowych okolicznościach. O czym stanowią ogólne warunki przewozu.

A co do reklamy ma Pani rację, to nie jest miejsce na nią, dlatego też nasze reklamy kierujemy w odpowiednich i przeznaczonych to tego działach, gdzie może znaleźć nas potencjalny klient.

Pozdrawiam
ja nie polecialam i nic sie nie stalo,to tylko strata kasy.
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak nie można lecieć z przyczyn np.zdrowotnych można się starać o tzw.kredyt.Wystarczy do linii napisać i wysłać zaświadczenie od lekarza,że są przeciwskazania do lotu i dostaje się kredyt tzn.że można tą kasę,którą się wydało na bilet w ciągu roku wykorzystać na inny lot.Mi się tak udało.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

do góry