Widok

co kupić ukochanej babci na 80-tkę

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jw. dodam że babcia mieszka dość daleko i widujemy się żadko (raz na rok lub rzadziej) i chcemy z bratem i jego rodziną dać coś suuuuuuuuuuper fajnego - to nasza ostatnia seniorka :( pomóżcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na urodziny mojej babci zjechała się cała rodzinka,
zrobilismy cos takiego:

image

Bardzo, bardzo jej się to podoba; wisi w widocznym miejscu :D

image
image
bardzo fajne dzięki, może jeszcze jakieś pomysły się znajdą
wiesz co moja babcia co prawda byla starsza o kilka lat ale uwielbiala kremy i kupowalismy jej drogie kremy i witaminki
Albo dobry perfum

albo fotel bujany i ciepły koc:) moja babcia zawsze cieszyła się z wszelkich "ogrzewaczy"
"moja babcia zawsze cieszyła się z wszelkich "ogrzewaczy" "

super :)

image
image
A ja zrobiłąbym cos w stylu Karci -ciut inaczej ,pod antyrame ,powstawiałabym rozne wasze zdiecia ,z dziecinstwa ,wiek dorastania ,teraz te bierzace(jedno przy drugim ,nie musi byc chronologicznie) -dzieki temu babcia mialaby piekna od Was piamiatke i mogla zerkac na sciane z tak wzruszajacymi obrazkami

image
LEK NA SKLEROZĘ POLECAM

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
A ja bym kupiła 80 róz - napwno tyl ekwiatów to w życiu nie dostała i byłaby ni tylko szczęsliwa ale i bardzo zaskoczona

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
my kupilismy na 70 babci takie 30 cm roznokolorowe ulozylismy w koszyku wygladaly super
image

Uploaded with ImageShack.us
w Bomi można zamówić kosz ze smakołykami, ceny różne w zalezności od wielkości kosza

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

do góry