Widok

co kupić ukochanej babci na 80-tkę

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jw. dodam że babcia mieszka dość daleko i widujemy się żadko (raz na rok lub rzadziej) i chcemy z bratem i jego rodziną dać coś suuuuuuuuuuper fajnego - to nasza ostatnia seniorka :( pomóżcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na urodziny mojej babci zjechała się cała rodzinka,
zrobilismy cos takiego:

image

Bardzo, bardzo jej się to podoba; wisi w widocznym miejscu :D

image
image
bardzo fajne dzięki, może jeszcze jakieś pomysły się znajdą
wiesz co moja babcia co prawda byla starsza o kilka lat ale uwielbiala kremy i kupowalismy jej drogie kremy i witaminki
Albo dobry perfum

albo fotel bujany i ciepły koc:) moja babcia zawsze cieszyła się z wszelkich "ogrzewaczy"
"moja babcia zawsze cieszyła się z wszelkich "ogrzewaczy" "

super :)

image
image
A ja zrobiłąbym cos w stylu Karci -ciut inaczej ,pod antyrame ,powstawiałabym rozne wasze zdiecia ,z dziecinstwa ,wiek dorastania ,teraz te bierzace(jedno przy drugim ,nie musi byc chronologicznie) -dzieki temu babcia mialaby piekna od Was piamiatke i mogla zerkac na sciane z tak wzruszajacymi obrazkami

image
LEK NA SKLEROZĘ POLECAM

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
A ja bym kupiła 80 róz - napwno tyl ekwiatów to w życiu nie dostała i byłaby ni tylko szczęsliwa ale i bardzo zaskoczona

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
my kupilismy na 70 babci takie 30 cm roznokolorowe ulozylismy w koszyku wygladaly super
image

Uploaded with ImageShack.us
w Bomi można zamówić kosz ze smakołykami, ceny różne w zalezności od wielkości kosza

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (39 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

do góry