Widok
myslę ze dziewczynka będzie się cieszyc z takiego pamietnika ( w ub roku mój syn nawet go chciał i był zrozpaczony ze nie ma wersji dla chłopaków :-)
fajne tez jest to : wiem ze hit wśród dziewczynek ale ciut starszych 7-8 lat
http://allegro.pl/kreatywny-zestaw-rock-star-ubieranie-modelek-i1958134752.html
fajne tez jest to : wiem ze hit wśród dziewczynek ale ciut starszych 7-8 lat
http://allegro.pl/kreatywny-zestaw-rock-star-ubieranie-modelek-i1958134752.html
My z meżem kupilismy dla niespełna 6 letniej dziewczynki projektor z allegro, do tego mate do tanczenia...
wszystko tez zalezy czy Twoja 6latka umie pisac i czytac, czy zna alfabet itd bo mozna dokupic gre z madrej sowy-ukladanie z literek slow-gra nazwya sie chyba literaki..
ostatnio nasza 6latka powiedziala,ze chcialaby mikrofon ze stojakiem - koszt rowneiz okolo 100 zl..
wszystko tez zalezy czy Twoja 6latka umie pisac i czytac, czy zna alfabet itd bo mozna dokupic gre z madrej sowy-ukladanie z literek slow-gra nazwya sie chyba literaki..
ostatnio nasza 6latka powiedziala,ze chcialaby mikrofon ze stojakiem - koszt rowneiz okolo 100 zl..
Moja dostala w zeszym roku taki z barbie-mozna nagrywac hasla i piosenki. W srodku ma lampke led i niewidzialny widzialny pod lampka dlugopis-w srodku notatnik i schowek na pitoly. Gra operacja to tak dla max 4 latka. Najlepiej sie wlasnie zapytac rodzicow. Za 100 mozesz kupic lego np w tesco teraz taki nie maly zestaw kosztuje ok 100 zl.
Monopoly i scrablle klasyki . Ona uwielbi wszelkie projektowanki jest wielki wybor.
Monopoly i scrablle klasyki . Ona uwielbi wszelkie projektowanki jest wielki wybor.
U mojej prawie sześciolatki na czasie są:
- pamietnik na hasło z ulubionym bohaterem
-samolot pet shop
-lalki Ever after high
-pościel z ulubionym bohaterem (teraz Ever After, wcześniej Frozen)
-zestaw do robienia perfum i esencji
- prawda czy fałsz Dumel
-lego friend i elves
- puzzle 160 elementów z ulubionym bohaterem
-gry dobble, super farmer, monopoly, pędzące jeże , klamczuch, 5 sekund
- audiobooki
- pamietnik na hasło z ulubionym bohaterem
-samolot pet shop
-lalki Ever after high
-pościel z ulubionym bohaterem (teraz Ever After, wcześniej Frozen)
-zestaw do robienia perfum i esencji
- prawda czy fałsz Dumel
-lego friend i elves
- puzzle 160 elementów z ulubionym bohaterem
-gry dobble, super farmer, monopoly, pędzące jeże , klamczuch, 5 sekund
- audiobooki