Widok

co macie na obraczkach ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny co macie wygrawerowane na obrączkach, bo imie i data to takie oklepane . Macie jakies fajne pomysłe ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my oklepani imiona i data,a czekalismy na obraczki max tydzien

gdzie Ty... 9.08.2008 , ...tam Ja 9.08.2008 :)

my mamy nasze imiona i date slubu. na obraczki czekalismy niecale 3 tygodnie.
pozdrawiam

My mamy nasze imiona i datę ślubu:)Na obrączki mamy czekać aż 6 tygodni taki ruch w interesie:)

alias21 napisał(a):

> A my mamy "Damy radę" i datę:) ten zwrot ma dla nas szczególne
> znaczenie bo kiedyś ja sie o to wściekałam a teraz wspominam to
> z sentymentem:)

ja mojego Mariusza gonię z "zobaczymy" ;)

my nie mamy graweru, ale nawet przez głowę nie przeszła nam myśl, że kiedyś będziemy chcieli je sprzedać....nie chcieliśmy graweru- nasza miłość jest wypisana w naszych sercach i to jest dla nas najważniejsze...pozdrawiam
kochani..fajnie, że z góry ustalacie, że będzie rozwód i w związku z czym na obrączkach nic nie grawerujecie, bo później ich nie sprzedacie. Pocieszę Was. My musieliśmy zmienić cały grawer bo zmieniła nam się data ślubu. Nasz wspaniały złotnik tak pięknie zeszlifował to co wcześniej naskrobał, że nikt by się nie domyślił, że coś na nich wcześniej było. Jak będziecie sie rozwodzić dajcie znać- podam namiary na złotnika:)))

A my mamy "Damy radę" i datę:) ten zwrot ma dla nas szczególne znaczenie bo kiedyś ja sie o to wściekałam a teraz wspominam to z sentymentem:)

W lasnie szukalam jakiejs syfonii dla ciebie i oto wynik:
syfonia:
subtelny i melodyjny bulgot wody dochodzący spod zlewozmywaka
Czyli wszystko w temacie:)

Tak, to rzeczywiscie bardzo do ciebie pasuje i moze po rozwodzie sprzedasz to jakiejs syfonii;P

imiona i data slubu :)
A mi wyszło "Syf" i tak sobie wygraweruję :0

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

My jeszcze nad tym sie nie zastanawialismy chociaz chyba juz czas. Z mojego pierwszego wyznania Kocham Cie wyszlo mi KOCIE i tak juz zostalo, wiec moze KOCIE i data:)

Ponury napisał(a):

> Miałem kolegę, który był po rozwodzie. Latał po mieście i
> próbował sprzedać wygrawerowane obrączki za grosze... także
> więc jest problem by takie gówno sprzedać :)

Tylko widzisz - może jesteśmy marzycielkami ;) w każdym razie wychodzimy za mąż bez nastawienia, że będziemy się rozwodzić... ;)
a skoro zakładamy, że będziemy z naszymi narzeczonymi do końca życia - to nie będziemy się zastanawiać co zrobić z obrączkami(z grawerką) po rozwodzie :P

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I co jeszcze? Wygrawerujcie sobie jeszcze numery PESEL, NIP i ewentualnie jeszcze REGON jak macie działalność gospodarczą :)

Miałem kolegę, który był po rozwodzie. Latał po mieście i próbował sprzedać wygrawerowane obrączki za grosze... także więc jest problem by takie gówno sprzedać :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

My będziemy mieli wygrawerowane na obraczkach:
WARTO BYŁO TAK DŁUGO CZEKAĆ i jak sie zmieści to zdrobnienia imion.
Pozdrawiam
Aga:)

A my nie będziemy mieli nic wygrawerowane. Żartem rzecz ujmując, w razie rozwodu będzie prościej obrączki sprzedać :)

Jak juz rozmawiamy o grawerowaniu obraczek, czy wiece gdzie na terenie trojmiasta mozna zrobic grawer maszynowy a nie reczny?

My bedziemy miec cytat z Kubusia Puchatka : "Juz zawsze" na mojej ,
"na zawsze" na jego
up

do góry