Widok

co mam zrobic?!?!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
powiedzcie mi co mam zrobic!jestem z dziewczyna od roku.Chcemy sie pobrac tylko Ona stawia warunek!a mianowicie taki ze chce pojsc zemna do lozka zanim powie te magiczne slowo przy oltarzu-TAK.tylko ze ja sie boje poniewaz bedac z inna dziewczyna wczesniej poszlismy do lozka i ...ona mnie zkompromitowala i wysmiala!!!od tamtego razu boje sie zblizen i w ogole.Obiecalem sobie ze z nastepna z ktora bede sie kochal to bedzie moja ZONA...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ile ty masz lat bo czuje tu kolejna prowokacje, i barzo dobrz ze ona chce, nie kupuje sie kota w worku
To chyba swiadczy o niej?? Skoro nie uwzglednia Twojego zdania w tej sprawie, bo ona tak chce, to nie inaczej pewnie bedzie w innych. Porozmawiajcie pewnie-jeszcze raz.

olej ja!!nie jest ciebie warta!!!!!!olej!!!!! a jezeli masz z tym powazny problem pojdz de sexuologa !!!:( wspolczuje
moim zdaniem - prowokator
ty zagubiony a jak ty sobie z ty radzisz now wiesz codziennie ksenia raczkowska?
ooooooo chyba renia!!:D pewno se jakos radzi!albo nie musi wcale :P
renia ksenia co z roznica
a ty jak se radzisz????
no oczywiscie ale nie sam (a)
mam lat 23 prowokacja to nie jest,jakos se radze z tymi rzeczami.... a do seksuologa to sie wstydze pojsc.Nie powiem ze niechce pojsc z nia do lozka ale poprostu sie boje!wiem ze powinienem z nia otwarcie porozmawiac ale jakos nie mam odwagi.co do kota w worku to tez sie nad tym zastanawialem bo jesli ona sie rozczaruje wlasne po weselu to bedzie dlaniej taki sierscuch w worku!fizjologicznie ponoc zemna jest wszystko ok ale poprostu sie boje.dodam ze nie pochdze z trojmiasta tylko z okolic i tu jest troche innaczej z tymi sprawami.
jeśli to nie prowokacja i jeśli faktycznie jest tak jak piszesz - to masz problem, i raczej nie ze sferą intymną, ale - z zaufaniem do kochanej osoby... a jeżeli tak - to powinieneś się nad tym poważnie zastanowić, a przede wszystkim - porozmawiać ze Swoją dziewczyną, a nie szukać rad wśród obcych ludzi :) a rozmawiać chyba się nie boisz? - w końcu duży z Ciebie chlopiec :)))
pozdrawiam

do góry