Widok
cytrusek - ja kupilam ten fotelik z mysla, ze bedzie w samochodzie dziadkow, z ktorymi syn bardzo rzadko jezdzi. Kupilam go dla starszego syna (ma prawie 3 lata) i nigdy w zyciu nie kupilabym go po raz drugi!!! A tym bardziej nie dla tak malutkiego dziecka.
Jest okropny, dziecko nie moze sie zdrzemnac, bo glowa lata na boki i do przodu, caly czas ktos musi siedziec z mlodym z tylu, zeby trzymac mu glowe jak zasnie!!!!
w naszym aucie mamy maxi cosi priori i z niego jestem bardzo zadowolona, bo jak mlody zasnie, to rozkladam fotel i dziecko bezpiecznie jedzie.
Jest okropny, dziecko nie moze sie zdrzemnac, bo glowa lata na boki i do przodu, caly czas ktos musi siedziec z mlodym z tylu, zeby trzymac mu glowe jak zasnie!!!!
w naszym aucie mamy maxi cosi priori i z niego jestem bardzo zadowolona, bo jak mlody zasnie, to rozkladam fotel i dziecko bezpiecznie jedzie.
Dokładnie tak jak dziewczyny piszą, tutaj chodzi o bezpieczeństwo naszego malca.
Myślę, że można zaoszczędzić na wózku, zabawkach itd, ale fotelik to bezpieczeństwo nr 1
Moze warto odłożyć parę złotych więcej i kupić coś bezpieczniejszego i wygodniejszego.
Myślę, że można zaoszczędzić na wózku, zabawkach itd, ale fotelik to bezpieczeństwo nr 1
Moze warto odłożyć parę złotych więcej i kupić coś bezpieczniejszego i wygodniejszego.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
musisz kupować fotelik 9-18 kg one są lekko pochylone - ten nie nadaje się dla 9 m dziecka - raczej dla dziecka tak ok. 3 lat wzwyż to się nadaje jak już przypinasz dziecko pasami samochodowymi bo te co są można zdemontować. Potem mozna z niego zrobić siedzisko.
Ten fotelik nie jest zły, jest dosyc solidny - nie styropianowy ale z mocnego plastiku , ja mam taki dla 4,5 latka i sprawdza się dobrze.
Ten fotelik nie jest zły, jest dosyc solidny - nie styropianowy ale z mocnego plastiku , ja mam taki dla 4,5 latka i sprawdza się dobrze.