Widok
MNIE SIE NIE BARDZO PODOBAŁO TO IMIE ALE ODKAD MAMY ALANA W RODZINIE TO WAM POWIEM ZE PASUJE DO NIEGO TO IMIE PO ZATYM JA JESTEM TYPEM CZLOWIEKA ZE JAK PODOBA MI SIE DZIECKO TO I IMIE JEGO TEZ HEHE WIEM ZE TO DZIWNE :)
NASZ RODZINNY ALAN JEST SLODKI :)
NIE POWIEM KIEDYS CZYTALAM COS CO KOLEZNAKA NAPISALA O TYM IMIENIU JAK DZIECI WP RZEDSKZOLU NAZYWAŁY DZIECKO I IMIENIU ALAN ALE NIE BEDE TU PISAC ;/ BO DZIECI NICZEMU NIE WINNE BO CIEZKO BYLO IM WYPOWIEDZIEC TO IMIE :)
MOJ SYNEK DO KUZYNA MOWIL SWEGO CZASU JAK NIE MOGL ZAPAMIETAC ALLADYN :)
NASZ RODZINNY ALAN JEST SLODKI :)
NIE POWIEM KIEDYS CZYTALAM COS CO KOLEZNAKA NAPISALA O TYM IMIENIU JAK DZIECI WP RZEDSKZOLU NAZYWAŁY DZIECKO I IMIENIU ALAN ALE NIE BEDE TU PISAC ;/ BO DZIECI NICZEMU NIE WINNE BO CIEZKO BYLO IM WYPOWIEDZIEC TO IMIE :)
MOJ SYNEK DO KUZYNA MOWIL SWEGO CZASU JAK NIE MOGL ZAPAMIETAC ALLADYN :)
a co dziwnego jest w aleksie?? aleksander to zupelnie inne imie, jak mozna to porownac!!!!!!!!! jestem w polsce i pisze po polsku , mi sie takie imie podobalo i tyle, a Ty jak nzawalas sowje dziecko?
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
a co ma dzesika do allana? allan to fancuskie ime a :dzesika " to ameranskie, tez nie rozumime tego porownania, dlaczego najbardziej przemadrzale sa tak malo inteligetne mamy?????
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
olciaprincessa-no ja też podzielam Twoje zdanie że jesteś najmądrzejsza na świecie -no a przede wszystkim na tym forum-powem Ci w sekrecie że nie mam żółtych włosów-nie jestem patologią a dziecko nazwałam tak zupełnie poprostu normalnie-może dlatego że bardzo je kocham i nie chcę żebyś ktoś kiedyś go krzywdził i mówił że mama go nie kochała i nazwała jakoś dziwacznie :)a kto Ci powiedział ,że jestem inteligentna co???ja nigdy nic takiego nie mówiłam-w przeciwieństwie do Ciebie bo Ty chyba wiele razy to podkreślałaś na forum??
Piszesz " Nie wiem czy mi się podoba" a jakby napisaly wszystkie ze ladne to by Ci sie spodobalo? Co ludzie powiedza??? moze kieruj sie sercem a nie ludzmi? Moj chrzesniaczek ma na imie Alan i bardzo mi sie to imie podoba, wiele innych mniej ale nie mam prawa negowac wyborów innych mam i ojców bo to tylko i wylacznie ICH DECYZJA. Nie rozumiem jakim prawem inni pietnuja wybory imion... pamietajcie ze Wasze wybory tez moga kogos przyprawiac o zawrot glowy, moze troche tolerancji??
Imię bardzo ładne. Gdziekolwiek by Alan nie powędrował w świat, każdy obcokrajowiec z łatwością wymówi jego imię. Imię niekombinowane jak niektóre. A jak już czytam o tych patologiach ,to mnie głowa boli. Ktoś widzę "bardzo mądry i inteligentny" napisał,że 99% to patol..... Ludzie- znam kilku Alanów i pochodzą z normalnych kochających się rodzin. Nie słuchajcie nikogo,tylko jak Wam serce dyktuje,że tak powinien nazywać się Wasz syn ,to mu dajcie na imię Alan.
mam Alana i NIGDY nie żałowałam wyboru, jest to imię mega proste, a co w nim takiego amerykańskiego to nie wiem :D w dodatku nazwisko typowo polskie z końcówką "ski", a w którym miejscu to amerykańskie imię nie pasuje do polskiego nazwiska nie wiem, hmm wybór imienia świadczy o patologii w domu hmm ciekawe podejście :) to będę miała podwójną patologię bo jeżeli będę miała drugiego syna to będzie miał na imię Aleks, lubię krótkie i proste imiona, mając Aleksandra nazywalibyśmy go i tak Aleks. Już się nie mogę doczekać :D