Widok

co myslicie o imieniu Alan ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mąz uparl sie ze naa synkowi imie, hmm sama nie wiem czy mi sie podoba....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś jak pracowałam w szkole specjalnej to był chłopiec o imieniu Alan i nazwisko Baran.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
super i to jest kolejny przykład inteligentnych rodziców---niedosyć że Baran to dolożyli mu super imię :) ręce opadają
MNIE SIE NIE BARDZO PODOBAŁO TO IMIE ALE ODKAD MAMY ALANA W RODZINIE TO WAM POWIEM ZE PASUJE DO NIEGO TO IMIE PO ZATYM JA JESTEM TYPEM CZLOWIEKA ZE JAK PODOBA MI SIE DZIECKO TO I IMIE JEGO TEZ HEHE WIEM ZE TO DZIWNE :)

NASZ RODZINNY ALAN JEST SLODKI :)

NIE POWIEM KIEDYS CZYTALAM COS CO KOLEZNAKA NAPISALA O TYM IMIENIU JAK DZIECI WP RZEDSKZOLU NAZYWAŁY DZIECKO I IMIENIU ALAN ALE NIE BEDE TU PISAC ;/ BO DZIECI NICZEMU NIE WINNE BO CIEZKO BYLO IM WYPOWIEDZIEC TO IMIE :)
MOJ SYNEK DO KUZYNA MOWIL SWEGO CZASU JAK NIE MOGL ZAPAMIETAC ALLADYN :)
oj to teraz sie usmiałam.... hahaha
no cóż , myślę ,ze jednak np Witek lepiej brzmi ... ;)
a tak na serio to bez sensu jest ta dyskusja, kazda mama co innego uważa za ładne i odpwoiednie dla jej dziecka. A my przecież nie wybierzemy imienia za autorkę tego wątku.
a co dziwnego jest w aleksie?? aleksander to zupelnie inne imie, jak mozna to porownac!!!!!!!!! jestem w polsce i pisze po polsku , mi sie takie imie podobalo i tyle, a Ty jak nzawalas sowje dziecko?
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
a co ma dzesika do allana? allan to fancuskie ime a :dzesika " to ameranskie, tez nie rozumime tego porownania, dlaczego najbardziej przemadrzale sa tak malo inteligetne mamy?????
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
olciaprincessa-no ja też podzielam Twoje zdanie że jesteś najmądrzejsza na świecie -no a przede wszystkim na tym forum-powem Ci w sekrecie że nie mam żółtych włosów-nie jestem patologią a dziecko nazwałam tak zupełnie poprostu normalnie-może dlatego że bardzo je kocham i nie chcę żebyś ktoś kiedyś go krzywdził i mówił że mama go nie kochała i nazwała jakoś dziwacznie :)a kto Ci powiedział ,że jestem inteligentna co???ja nigdy nic takiego nie mówiłam-w przeciwieństwie do Ciebie bo Ty chyba wiele razy to podkreślałaś na forum??
Bedzie sie nazywal Dominik Maksymilian :)
Świetny wybór:-) bardzo ładne imiona
haha taka wojna się rozpętała a Ty na koniec wybierasz tak piękneeeeeeeeee imięę :) hihi
ja jestem ogolnie anty dawania imion angielskich. jak widze brajan czy dzesika to az mnie trzesie.
ale sie niez godze, anglicy daja imiona z innych jezykow, moze nie z polskiego wiec chyba jesr to zwyczaj w kazdym kraju.
Doszlismy do konsensusu, bo siie mezowi zaczelo podbac imie Dominik...Teraz za to wysluchuje od swojej mamy,ze jej sie to imie nie podoba, bo lepsze byloby Mikolaj, ze Dominik to takie twarde imie... masakra poprostu...Za to moja kolezanka dziaisj miala cesarke i urodzila się Nadia:)
Piszesz " Nie wiem czy mi się podoba" a jakby napisaly wszystkie ze ladne to by Ci sie spodobalo? Co ludzie powiedza??? moze kieruj sie sercem a nie ludzmi? Moj chrzesniaczek ma na imie Alan i bardzo mi sie to imie podoba, wiele innych mniej ale nie mam prawa negowac wyborów innych mam i ojców bo to tylko i wylacznie ICH DECYZJA. Nie rozumiem jakim prawem inni pietnuja wybory imion... pamietajcie ze Wasze wybory tez moga kogos przyprawiac o zawrot glowy, moze troche tolerancji??
to dopiero historia....:))całą ciążę walczyłam z mężem, że nigdy nie dam dziecku na imię Alan, no to się uparł Dominik lub Maksymilian:)))przystałam na Dominik, śpi teraz słodko i jest cudowny:)))życzę owocnych negocjacji.Ps.Dominik to bardzo ładne imię:))
Imię bardzo ładne. Gdziekolwiek by Alan nie powędrował w świat, każdy obcokrajowiec z łatwością wymówi jego imię. Imię niekombinowane jak niektóre. A jak już czytam o tych patologiach ,to mnie głowa boli. Ktoś widzę "bardzo mądry i inteligentny" napisał,że 99% to patol..... Ludzie- znam kilku Alanów i pochodzą z normalnych kochających się rodzin. Nie słuchajcie nikogo,tylko jak Wam serce dyktuje,że tak powinien nazywać się Wasz syn ,to mu dajcie na imię Alan.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
mam Alana i NIGDY nie żałowałam wyboru, jest to imię mega proste, a co w nim takiego amerykańskiego to nie wiem :D w dodatku nazwisko typowo polskie z końcówką "ski", a w którym miejscu to amerykańskie imię nie pasuje do polskiego nazwiska nie wiem, hmm wybór imienia świadczy o patologii w domu hmm ciekawe podejście :) to będę miała podwójną patologię bo jeżeli będę miała drugiego syna to będzie miał na imię Aleks, lubię krótkie i proste imiona, mając Aleksandra nazywalibyśmy go i tak Aleks. Już się nie mogę doczekać :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mnie się nie podoba, zwłaszcza dlatego że każdy Alan, którego znam, to straszny łobuz i to w takim najgorszym znaczeniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi też się Alan w ogóle nie podoba. To imię przypomina mi damskie Dżesiki, Wanessy, Nikole i Andżeliki. Ale wiadomo że najważniejsze aby się mamie podobało i dobrze kojarzyło :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobry wybór, Alan mi się osobiście nie podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie te wszystkie alany, maxy i alexy to wciąż takie typowo polskie tęsknoty do zachodu. Widać jeszcze długo będziemy tak mieli... A już te alany, maxy i alexy kowalskie, lewandowskie czy malinowskie to wisienka na torcie ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Chrzest dziecka (29 odpowiedzi)

Forumki mam do Was pytanie... wiecie może czy w Parafii Św. Urszuli Ledóchowskiej Gdańsk Chełm, w...

do góry