Widok

co na chrzest???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mój mąż został ojcem chrzestnym i mamy problem co kupić na chrzest dla dziewczynki??bardzo będe wdzięczna za odpowiedzi:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Medalik złańcuszkiem lub bez,zależy od zasobności portfela.

a ja znalazłam taką stronkę
http://www.prezenty.malutki.pl/prezenty_chrzciny_1.html
zawsze można poszukać inspiracji
- medalik też fajna sprawa np. z wygrawerowanym imieniem i datą chrztu...

moja Pati dostała od chrzestnego taką srebną łyżeczke i na niej wygrawerowane jest data urodzenia, godzina,waga, cm i IMIE
mi się to bardzo spodobało:)

swojej chrzesniaczce kupowałam złoty łańcuszek z medalikiem

Są takie słodkie grzechotki, smoczki i łyżeczki srebrne na których graweruje się datę urodzin,godzinę itp
My kupiliśmy w zeszłym roku bratanicy maleńką złotą bransoletkę dla dzieci i wygrawerowaliśmy na niej imię małej.

mój młody również dostał złoty łańcuszek z krzyżykiem oraz złoty obrazek matki boskiej

ja też kupiłam łańcuszek z medalikiem
my również łańcuszke z medalikiem + obrazek na sciane kupiony w sklepie z dewocjonaliami;)

dziękuje bardzo za podpowiedzi:)
wejdz na wesene forum - tam tez jest watek dot. co na Chrzest :)

Mój Miłoszek dostał na chrzest złoty łańcuszek z medalikiem, leżaczek-bujaczek (Fisher Price) oraz pieniążki, któe na pewno się przydadzą. Kupiłam mu sliczny obrazek z aniołkiem, który wisi nad jego łózeczkiem w sklepie z dewocjonaliami.
Wiki dostała łańcuszek i wisiorek (literka W), obraz Anioła Stróża, kase, zabawki

Ja kupiłam na chrzciny ryngraf nad łóżeczko. Był srebrny z wygrawerowanymi z tyłu krótkimi życzeniami i datą.....no i że od matki chrzestnej. To prawdziwa pamiątka...wiem, bo ja od mojej chrzestnej też taki dostałam.....zostaje pamiątka na lata.

dzięki:)no właśnie chcemy kupić pamiątke na lata a nie na rok wrzuconą do kąta,na pewno wybierzemy coś z podpowiedzi:)
krzyżyka się nie daje !!!!

toma, dlaczego?

POPIERA TOME :)
NIEDZAJE SIE BO MÓWIA ZE BEDZIE SIE DZWIGAŁO KRZYZ CZYLI CIERPIENIE MOZNA DAC ALE POWINNO SIE ZAZADAC GROSIKA ZA NIEGO

My kupilismy dużą książkę z róznymi bajkami, bardzo ładna, kolorowa itp z dedykacją w środku oraz zestaw zlotych kolczykow + wisiorek taki mini komplecik :)

dajcie spokój z tymi zabobonami

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry