Widok

co na chrzest

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chrzest w najjblizszą niedzielę a ja niestety się trochę zgapiłam bo licząc na cud w pogodzie chciałam córkę ubrać w sukienkę..Macie pomysł na coś ciepłego ale fajnego.odpadają te polarkowe "mundury"..i czy wypada ubrać na chrzest w inny kolor niż biały..???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Booooże - czemu wszyscy uczepili się tego białego???

OCZYWIŚCIE, ŻE WYPADA!

Dziecko powinno być ubrane elegancko i raczej w jasnych kolorach(chociaż i to nie jest obowiązkowe ale tak się przyjęło).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam chrzczona w niebieskiej sukience ,a moja siostra w złótej:) albo odwrotnie:)
a może ma ktoś coś ciekawego na sprzedaż..rozm 62..odpada polar i strojne tandetne sukienki
hop hop.zadnych propozycji
hopsa
Mam ten sam problem :) Wymyśliłam, że chyba zakupię taką wełnianą tunikę kremową i do tego rajstopy grube też kremowe, pod tunikę ubieram grube body itp. Tunikę widziałam w zarze. Mam nadzieję, że jeszcze są. Przerażają mnie mega falbaniaste niczym weselne suknie i te ozdoby... Ale fakt, biało być nie musi, choć przyznam, że biel, krem, beż jest "czystym" kolorem i pewnie dlatego tak się przyjęło. Powodzenia w poszukiwaniach.
moja córcia była chrzczona w kwietniu wiec tez nie było najcieplej i tez nie podobają mi się te falbany itd wiec kupiłam jej sukieneczkę z h&m bialo-rozowe kwiatki,na zmianę jeszcze jedna tez H&m w razie co,pod sukieneczkę body,bluzeczka biala na dlugi rękaw a na to sweterek szydełkowy,oczywiscie rajstopki i buciki,dokupiłam też płaszczyk taki bialutki i jak dla mnie wyglądała ślicznie-jesli chcecie to zrobię zdjęcie i podeśle zdjęcie kompleciku na maila a jak komuś sie spodoba to sie dogadamy
Moja była w takiej kiecce. Potem można odwiązać różyczki i może służyć jako tuniczka
http://forum.trojmiasto.pl/Ubranko-do-chrztu-dla-dziewczynki-t225704,1,130.html
Synka chrzciłam w beżowym gajerku. Też nie uważam, że kolor biały jest obowiązkowy.
A, kieca jakby co nadal na sprzedaż.
Jakis czas temu widziałam piękne rzeczy na chrzest dla dziewczynek w Akpolu. Aż się sama zdziwiłam ;p nie wiem, co teraz mają ale wtedy szukałam dla synka i była straszna 'polarowa' lipa tylko a dla dziewczynek super. Tylko nie jestem pewna czy takie małe rozmiary były;/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry