Widok

co na prezent dla 10-cio miesiecznego chłopca?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
szukam pomysłu na prezent świąteczny...Coś co skupi uwagę i zainteresuje takiego maluszka... Może macie jakieś pomysły albo Wasze dzieciaczki dostały coś fajnego...
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja na swieta dla dziewczynki 10 miesiecznej kupiłam jeździk i pchacz w jednym i sprawdził sie super

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm...a czy to sie nadaje rowniez dla chlopca?bo nie bardzo wiem co to wogóle jest:)
image
no tak ja kupiłam rózowy samochodzik a sa tez takie chłopiece
no wiesz to taki samochód co dziecko siada na nim i odpycha sie nózkami a z tyłu jest raczka i moze go sam pchac

hmm..czy kupilas to moze na allegro?byloby mi latwiej zobaczyc jak to wygląda..
image
to + - takie coś :)

http://www.dlamalucha.eu/product_info.php?cPath=34_71&products_id=169
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ok.dzieki Neneczko:) Wydaje mi sie jednak ze taki samochodzik jest dobry dla dziecka ktore juz samodzielnie chodzi i jest w stanie samo odpychac sie nózkami.
image
Justi Julka miała 10 miesiecy jak to dostała i po 2 tygodniach odpychała sie nózkami do tyłu na tym

a moze krzeselko-uczydelko fisher price
hmm....krzeselko uczydełko? kurcze widze ze jestem do tyłu z zabawkami hehe..chyba musze sie podszkolic:)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bartek co prawda dostal takie krzeselko na roczek ale moze i dla 10 miesiecznego dziecka tez bedzie dobre :) z tym pchaczo-jezdzikiem to tez swietny pomysl :)
a mozesz mnie oswiecic na czym polega to krzeselko uczydelko?:] :D
image
to jest krzeselko ktore mniej wiecej siega do kolana, no moze troche ponizej :) siadajac na krzeselku zabawka ta wydaje rozne dzwieki, spiewa piosenki itd., jest tez lampka i siweci sie a wlasciwie moiga swiatelko i mala ksiazeczka ze zwierzetami ktore wydaja dzwieki jak sie przeklada karty tej ksiazeczki. Jezu nie umiem tlumaczyc ;)
zrozumialam:) kurcze brzmi rewelacyjnie. mozna to kupic na allegro?czy raczej mam szukac w sklepach normalnych?i jakie sa ceny orientujesz sie moze?
image
nie pamietam ceny ale na allegro na pewno mozna kupic np.

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=478293525
a moze najzwyklejsze na swiecie klocki? moze to banalny prezent ale u Nas sprawdzil sie chyba njalepiej :)
klocki tez fajna sprawa ale zauwazylam ze teraz malemu najwiecej radochy sprawia cos co wydaje dzwieki,gra i sie swieci.zerkne na to krzeselko uczydelko zatem.wielkie dzieki:)))
image
nie ma za co , trzeba sobie pomagac :) jeszcze mi wpadl do glowy jakis taki dzieciecy laptop co to wydaje dzwieki, jest muzyka i itd., z fisher Price polecam tez zabawke ktora nazywa sie "warsztat z narzedziami"
i jeszcze wpadl mi do glowy :)

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=485981209

tez fajna zabawka, wydaje dzwieki, po nacisnieciu pociag jedzie itd.
ten pociąg też super sprawa:)Dzieki serdeczne za pomysł.chyba sie na niego wlasnie zdecyduje:)
image
:) nie ma za co , a pociag jest swietny, Bartek ciagle sie nim bawi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jejku jakie te zabawki są teraz strasznie drogie. człowiek by chciał kupić jakieś krzesełka uczydełka, garnuszki na klocuszki itp. a na to pół wypłaty trzeba :-)
a może któraś z Was ma coś fajnego do odsprzedania po swoich pociechach, chętnie odkupię, zawsze to trochę taniej.

to fakt drogie drogie..dlatego ja np skladam sie z dziadkami maluszka:)lepiej w taki sposob i kupic cos konkretnego niz trzy rzeczy jakies pierdółki:P
image
Jeśli zdecydujesz się na krzesełko uczydełko to najtańsze jest w tesco (choć może to też być real, bo mi się już pomieszało) i kosztuje niecałe 140 zł. Ogólnie w marketach przed świętami jest taniej niż na allegro.
ok,dzieki za info:)
image
Sprawdziłam, krzesełko jest jednak w realu za 139 zł. Polecam przeglądnięcie gazetek z zabawkami, można znaleźć super rzeczy.
Pogjęło cie kobieto my tu ytamy o prezent dla 10 miesięcznego bombeka ,a ty wyskakujesz z 3 latkiem......No chyba masz że masz opuznione to sorry
Chce kupić prezent dla 10 miesięcznego chrześniaka i dalej nie wiem co.....?
byłam przy mojej siostrze gdy przy 35 godzinnym porodzie wypacała siódme poty by wydać syna na świat ....On jej daje po dupie teraz, a ja chce dać mu za to prezent ................Ah ta siostrzana miłość....Haha
http://forum.trojmiasto.pl/Zabawkowe-hity-dla-roczniaka-t174172,1,16.html poczyta tutaj :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry