Widok
dziewczyny czy rzeczywiscie glupio miec te ramionka gołe w kosciele niby nasz rocznik juz jest tym kolejnym ktory opanowala ta moda wiec mysle ze ksieza sa juz przyzwyczajeni ale hmm ja mam tez ten dylemat wolalabym byc taka skromniutka zakryta no ale wszystkie sukienki sa teraz gorsetowe a za bolerkiem nie przepadam
i co poczac :)
i co poczac :)
wlasnie przypomnialo mi sie jak ogladalam jakies video slubne ze panna mloda fakt przykryte ramiona miala ale ogolnie w kosciele zachowywala sie jak na scenie najwazniejsze kamera, aparat albo fajnie jest jak mlodzi co mi sie tez zdarzylo widziec nie wiedza w ktorym momencie wstac usiasc prawie nic nie mowia bo pewnie sa trzeci raz w kosciele dwa pierwsze to komunia i bierzmowanie
ale to tak oczywiscie tylko moje spostrzezenia pojedyncze przypadki
ale to tak oczywiscie tylko moje spostrzezenia pojedyncze przypadki
Bardziej sie boję wiader, bo to lany poniedziałek :)
Mam etolę z brązowych norek, którą wkładam na duże wyjścia i żaden obrońca jak na razie mnie dopadł. A futra będe nosić bo mi sie podobaja i już. W ogóle uważam, że w wiekszości przypadków to hipokryzja - futer nie nosimy, ale skórzane buty, torby, paski, żakiety - prosze bardzo... (oczywiście nie piję do Ciebie, nawet nie wiem, co Ty na ten temat sądzisz, taka uwaga ogólna).
Mam etolę z brązowych norek, którą wkładam na duże wyjścia i żaden obrońca jak na razie mnie dopadł. A futra będe nosić bo mi sie podobaja i już. W ogóle uważam, że w wiekszości przypadków to hipokryzja - futer nie nosimy, ale skórzane buty, torby, paski, żakiety - prosze bardzo... (oczywiście nie piję do Ciebie, nawet nie wiem, co Ty na ten temat sądzisz, taka uwaga ogólna).