Widok

co na suknię ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam ślub w kwietniu i zastanawiam się co założyć na suknię, bo chyba nie będzie zbyt ciepło. Tzw. bolerko nie wchodzi w grę. Macie jakieś doświadczenia/pomysły w tym temacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez jakos w bolerku sie nie widzialam, ale przymierzylam i to naprawde nie jest zle. W sumie to nawet fajnie wyglada i teraz jestem zadowolona. Moze tez sprobujcie i sie przekonacie lub... nie ;PPP

Może chodzi o coś takiego??
image

Bardziej sie boję wiader, bo to lany poniedziałek :)
Mam etolę z brązowych norek, którą wkładam na duże wyjścia i żaden obrońca jak na razie mnie dopadł. A futra będe nosić bo mi sie podobaja i już. W ogóle uważam, że w wiekszości przypadków to hipokryzja - futer nie nosimy, ale skórzane buty, torby, paski, żakiety - prosze bardzo... (oczywiście nie piję do Ciebie, nawet nie wiem, co Ty na ten temat sądzisz, taka uwaga ogólna).
Żeby Cię Nale nie napadli obrońcy zwierząt ze sprayem za te norki.
slub bede miala na 15 wiec do wieczora daleko :)
a tak w glebi serca to mi sie wydaje ze bedzie cieplo :))))) czego Wam i sobie zycze
Futro jako wieczorowy element stroju przystoi nawet latem. Ja bym chciała jasne norki, ale sztuczne mi sie nie podobają, więc chyba poszukam na aukcjach uzywanych naturalnych.
Ja tez mam w tym dniu (22.04) i zero koncepcji co do nakrycia. Przymierzalam futerko i faktycznie kwadratowo wygladalam. Podoba mi sie etola, ale czy w kwietniu przystoi nosic takie futrzaste wdzianka?
Chyba skonczy sie na bolerku.
image
no my w św Mikołaju w Główym o 16.30 :)

no no my też :) mam taki "odlicznik" na pulpicie i tak zerkam na Twój i wydawało mi się ze coś jest wspólnego :)
a Wy w jakim kościele? My w NSPJ w Gdyni o 1530.
no my się pobieramy 22.04 :)

UB widzę po przeliczniku, ze mamy ślub tego samego dnia :)
myślę, że nieźle by wyglądało bolerko ale takie krótkie.....wiesz, teraz są takie modne, właściwie to są same rękawy :)
no cóż ja też mam w kwietniu i będę twarda ;) mam szal do sukienki i mam nadzieje że jakoś to przeżyje ;) podskoczy mi ciśnienie to i cieplej będzie ;)

dziękuje Ci bardzo :) odpisałam.
Też wysłane. Hurtem łatwiej.
Hej, czy ja tez moge prosic o fotke?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80638066

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80962559

Wysłane. Pozdrawiam.
Dziewczyny!

Z tego co widziałam najbardziej podobają mi się futrzane etole, można kupić sztuczne w wielu trójmiejskich sklepach, albo uszyć.

Np.:
tylko 26 $
image

image

kochana moja kolezanka miala slub w pazdzierniku ja w swetrze i plaszczu pod kosciolem szczekalam zebami ona z samochodu gole ramiona w kosciele gola tzn. jedno ramie miala zakryte koronka mowila ze nie czula nic tak ja emocje grzaly :)
do góry