Widok

co podstawiacie pod choinkę w doniczce

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Może się wydawać głupie pytanie,ale wczoraj postawiliśmy choinkę w doniczce,ale tak leciała woda z tego, ze boimy się o panele.
Podstawki takiej dużej nie mamy, więc pewnie będzie trzeba kupić,ale jestem ciekawa jak u Was jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w zeszłym roku mieliśmy choinkę w takim worku-doniczce ;) tam chyba było 50l ziemi? albo i więcej :] wstawiliśmy to w dużą miskę plastikową ;) (specjalnie szukałam w sklepach konkretnej średnicy)
idz do najbliższej kwiaciarni i kup osłonkę plastikową dużą :) tylko bez durek :)
a jakie to są koszty?
podstawiłam talez od pizzy taki kupiony za 1 zł na rynku w gratach
szukam na stronce leroya,ale takich dużych osłonek nie ma. My potrzebujemy średnicę 35 cm.

a podstawki są koszmarnie drogie, taka średnica to koszt 41-49 zl, grrr, nie spodziewałąm się tak drogo.

wiecie gdzie taniej bym mogła dostać?
W zeszlym roku wstawilismy doniczke w wiaderko z castoramy - wczesniej obklejone ozdobnym jednokolorowym papierem ( taka folia nieprzezroczysta, sliska jak np.celofan w kolorze) ladnie to wyglada. W tym roku to samo. Mamy choinke na zloto- czerwono i kolor tego papieru to gleboka czerwien.
image
miska za kilka zł , można owinąć papierem ozdobnym folią jakimś materiałem
my rok temu zjeździliśmy markety budowlane w poszukiwaniu takiej wielkiej osłonki/donicy/podstawki - nic z tego ;) na średnicę coś ok 50-55cm(z tego co pamiętam) nic nie było ;) tak jeździliśmy z choinką w aucie ;) (jak wracaliśmy z nią z Dendronu)

i tak już w akcie desperacji weszłam do sklepu chemicznego pod domem i kupiłam miskę plastikową ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

do góry