Widok

co powiecie na temat wozka Deltim Fokus?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
No wlasnie, witam, czekam na opinie, z gory dziekuje i pozdrawiam:)...???

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chcialam kupic ten wozek ale sie rozmyslilam - po pierwsze i co wazne ma niewielkie kolka - na zime srednio sie nadaje, fotelik grillo z zestawu nie wydaje mi sie szczegolnie bezpieczny, na stronie z testami fotelikow nie znalazlamgo wcale. Ponoc jest mocno awaryjny i kolka okropnie skrzypia.
Polecam forum na www.edziecko.pl - tam jest duzo postow na ten temat.
Ja po dlugich namyslach zdecydowalam sie na Bartatine firmy Jedo - mial dosc pozytywne opinie i duze, porzadne kola poza tym sklada sie dosc zgrabnie i wejdzie mi do bagaznika

Pierwsza moja mysla byla Emmaljunga Smart, fantastyczny wozek, ale jednak troche szkoda nam pieniedzy - dziecko i tak dluzej niz 1,5 roku w takim raczej nie pojezdzi - Bartatina jest do niego podobna a o 1000 PLN tansza.....

dzieki micka, a mozesz dac namiar na stronke z testami fotelikow?

Pozdrawiam
to ile kosztuje wozki?
3000zl?

image
Emmaljunga ma świetne wózki. Wiem bo pisałam prace licencjacką na podstawie ich firmy bo moj brat tam pracował. Ale to fakt są drogie . Teraz podejrzewam że te naprawde full wypas, 3- funkcyjne to mogą nawet 3000-4000zł kosztować.

image

image
emmaljunga smart (gondola+spacerowka) kosztuje w tej chwili 1700 PLN. Najdrozsze sa w zasadzie wozki firmy Mutsy.
My ccemy kupic wozek firmy Jedo, kosztuje jakies 700-800 PLN. Nie zakladamy ze wozek ma przetrwac 3 dzieci a i jak tylko sie da i dziecka na tyle urosnie i zacznie chodzic ze bedzie moglo bezpiecznie jezdzic w spacerowce - parasolce (takiej ktora leciutko sie sklada) to chcemy kupic taki wozeczek. Wolelismy kupic wypasiony fotelik do samochodu.

strona z testami fotelikow:

http://fotelik.info/

pozdrawiam

Ten za 1700 to chyba ich jakiś jeden z tańszych bo z tego co widze to ceny są dużo wyższe ;-).
http://familyshop.com.pl/marka.php?marka=Emmaljunga

image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Drukarnia wielkoformatowa (4 odpowiedzi)

Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w tym upominek dla...

Co na wypadające włosy? (48 odpowiedzi)

Macie jakieś sprawdzone sposoby na wypadające włosy? Mam już dość, bo moje włosy są dosłownie...

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

do góry