Widok

co przed ciążą?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Planujemy dzidzie:)wiem,że obowiązkowo kwas foliowy, wiem że badania,ale jakie?chciałabym wszsytko wiedzieć najpierw od was bo doswiadcozne mamusie jesteście a potem to skonfronotować z lekarzem:)poza tym martwi mnie jedna rzecz jakis czas temu maiłam torbiel,dostawałam tabletki i jest ok,ale czy coś takiego nie ma wpływu na czas poczęcia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej
jesli Twoje miesiaczki sa regularne i Wasze staranie nie trwaja dluzej niz rok to na razie wystarczy kwas foliowy i nie cisnieniowac sie:))
jesli natomiast staracie sie juz dluzszy czas to na pewno powinnas wykonac badania hormonalne na poczatek i maz powinien sprawdzic nasienie.
mam nadzieje, ze jestescie na poczatku swej drogi o starania i szybko Wam pojdzie:)) tego Wam zycze:)

Babania robi się w momencie kiedy starcie się rok i Wam nie wychodzi, wtedy lekarz mówi jakie badania nalezy wykonać. Kwas foliowy jak najbardziej zalecany:)

ja też się staram :)
badań nie robiłam żadnych,
a biorę tabletki pod nazwą feminatal metafolin 800 - zawierają wszyskie potrzebne witaminy + metafolin (łatwoprzyswajalny kwas foliowy)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
proponuje badania na poziom hormonów

ja nie brałam kwasu ani badan nie robiłam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry