Widok

co tam górale twierdzą na temat zimy 2014/2015?

Będzie ta zima czy nie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze nie, krzewy mają pączki, a to na razie nie wróży mrozów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A wiesz.. Właśnie dlatego zapytalem :-D bo wybrałem sie na relaksacyjny spacer :-) i tez zobaczylem ze pączki są.. Wiosna będzie zimą :-D
A zwróciłeś uwagę, że rok i dwa lata temu zima zaczęła się dopiero w styczniu? I że Święta były bez śniegu?
Niefajne takie święta bez śniegu:(
A mnie się marzą białe święta:-)oczywiście Bożego Narodzenia:-)))
dwa lata temu mieliśmy śnieg we Wielkanoc:-)
Nie no snieg był przed świętami.. Na święta już wyparowal.. I od stycznia była jazda :-D .. A mi to na rękę niech będzie narazie jak jest ;-) bo ja planuję w grudniu za naprawdę auta sie zabrać więc niech temp. Będzie dodatnia ;-) no chyba że wynajme jakiś garaż na tydz.. To niech sie dzieję wola nieba :-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
i będziesz do garażu w śniegu brnął ? ;):))
Nie no jak wjade to.. Wyjade po tygodnu jak zrobie co mam zrobić.. Wiele drobiazgów które razem tworzą zlomka :-D .. Ale ptk 1 to świece! Muszę klucz załatwić i wymienić bo autem telepie jak epileptykiem :-P
@marTinez - od stycznia zima ma być bardzo ostra, wedle prognostyków będzie ok. 65 śnieżnych dni, temperatury poniżej -10. Także nie będzie fajnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz coś ty taki sceptyczny? ;) co jest niefajnego w śnieżnych dniach?! :) czapka na głowę, szalik na szyję i w zawieruchę ;):))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie zima może nie istnieć.
K.a.....realizacja planu pod tytułem "Zjazd Inki na sankach i zbieranie jej w całość" zdaje się nabierać całkiem realnych kształtów;):D
@ka - sceptyczny? Bynajmniej^^ Bardzo lubię zimę. W szczególności, gdy jest -20, słońce, pełno śniegu, cisza w lesie, wręcz magicznie.
Powielam jedynie prognozy synoptyków, skoro autor wątku z bojaźnią w klawiaturze się dopytuje co to będzie co to będzie;-) ZIMA BĘDZIE!
Tak,ja dzisiaj jadąc autkiem słyszałam iż po 10-tym grudnia ma się znacznie ochłodzić,nawet do -15,także jest nadzieja na białe święta:D....ja pamiętam mrozy do -28,normalnie myśli zamarzały,nigdy tak nie marzłam jak wtedy.
Nie ma nic przyjemniejszego, gdy tyłek mocno zmarznie, a potem można wrócić do ciepłego domu i napić się gorącej herbaty earl-grey z miodem, cynamonem, cukrem i cytryną, zjeść solidny kawał czekoladowego ciasta, otworzyć laptopa i zajrzeć na forum trojmiasto.pl :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie niekoniecznie to ostatnie ale reszta a szczególnie kawał czekoladowego ciacha jak najbardziej,mniam:D
Wszystko razem będzie jak dobrze dobrane wino do obiadu^^ A propos ciasta czekoladowego, to ostatnio pojawiło się takowe i rewelacyjne w smaku w kawiarni Lilly's w Klifie. Skusiłem na dwa kawałki, z czystego łakomstwa i nie żałuję^^ Do tego podwójne espresso i pełnia szczęścia:)
Graszka, dla mnie niby też, ale gdyby nie ta zima to byśmy mieli dopiero choróbska! Zarazki muszą się wymrozic.
Hmmm...no to dobrze wiedzieć gdzie dobre ciacha serwują:)jak będę to się skuszę:D....ależ sobie smaku narobiłam;)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (385 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (232 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

do góry